Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Probudite kod djece ljubav prema zdravoj hrani

Vitalnost

Kao roditelji, ponekad moramo smišljati kreativne načine kako bismo potaknuli djecu da uživaju u zdravijim obrocima

Ako imate djecu, znate da ona mogu imati različite sklonosti kada je riječ o obrocima. Jednome se može sviđati riba, no ne i zeleno povrće, a drugi može jesti banane i nijedno drugo voće. Kada dođe vrijeme doručka, ručka ili večere, posljednje što želite je izgubiti hrpu vremena pregovarajući s djecom i uvjeravajući ih da pojedu nešto na tanjuru samo zato što je to dobro za njih. Ne bi li bilo sjajno da oni pojedu ono što ste pripremili bez nepotrebne gnjavaže i svađe?

Vodite primjerom

Redovni obiteljski obroci vrlo su važni. Tijekom tih obroka budite primjer svojoj djeci i pokažite im da volite jesti povrće. Okruženje uvelike utječe na djecu, pa ako vide da roditelji uživaju u nečemu što im izgleda sumnjivo, to će ih ohrabriti i potaknuti da i sami isprobaju to jelo.

Isprobajte nove i uzbudljive recepte

Pripremanje jela koja su zabavna, ukusna i hranjiva može izgledati kao popriličan zalogaj. Imamo nekoliko jednostavnih, cjelovitih recepata koji sadrže Nutrilite™ Kids Podršku imunitetu Plus i zahtijevaju minimalan trud.

© Andreas Zitt

Ako tražite šarenu i zdravu zdjelicu hladnog voća u kojoj će vaša djeca uživati za doručak, pogledajte kako se priprema Šarena zdjelica smoothija u Amagramu ili preuzmite recept u obliku PDF -a / ePub datoteke ovdje.

© Andreas Zitt

Tražite li zabavnu ideju za doručak koji vašem mališanu će razvedriti dan, pogledajte recept Veseli prepečenci u Amagramu ili preuzmite recept u obliku PDF -a / ePub datoteke ovdje.

Prerušite dodatke prehrani

Uz dobro uravnoteženu prehranu, svojoj djeci možete pružiti i dodatnu podršku za imunološki sustavu uz dodatke prehrani koji su posebno razvijeni za mlada tijela. Nutrilite™ Kids Podrška imunitetu* Plus razvijena je u suradnji s roditeljima, a odobrila su je djeca. Taj ukusan prah mališani mogu staviti izravno na jezik ili ga roditelji mogu kriomice ubaciti u hladnu hranu i pića.

Uključite ih u pripremu hrane

Ako vam je dijete izbirljivo u pogledu hrane, pokušajte ga navesti da vam pomogne u kuhinji. Veća je vjerojatnost da će pojesti jelo koje vam je pomoglo pripremiti. Podrazumijeva se da bi zadatak trebao biti primjeren djetetovoj dobi. Maloj djeci kuhanje može biti odličan doživljaj za osjetila, stoga im dajte da mirišu i kušaju jelo dok ga spremate. Predškolce možete uključiti u pripremu jela tako da im povjerite pranje voća i povrća ili im date da miješaju sastojke.

Izložite ih raznim zdravim mogućnostima

Budimo iskreni, uravnotežena prehrana može imati dubok utjecaj na cjelokupno zdravlje vašeg djeteta. Ako djeci ponudite više mogućnosti za odabir zdravih jela ili grickalica, lakše će pronaći nešto što im se sviđa. Time će zadatak pripreme budućih obroka postati puno jednostavniji. A i doživljaj hranjenja postat će mnogo zabavniji!

Voljeli bismo vidjeti kako ste vi pripremili naše recepte. Podijelite ih s nama putem društvenih mreža koristeći hashtagove: #NutriKids, #HappiestFarmOnEarth


1 – Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava kod djece.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem