Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Stocksy

Najbolji načini za borbu protiv proljetnog umora

Vitalnost

Što trebate znati kako biste podržali svoj imunološki sustav i osjećali se pozitivno i punim energije?

U zraku je skoro neki čaroban osjećaj dok ostavljamo hladni dio sezone iza sebe. Koliko god uživali u ugodnim večerima u našim domovima moramo priznati da su kraći, tamniji zimski dani utjecali na naše mentalno i fizičko zdravlje. S dolaskom proljeća otvara nam se prilika za uživanje u prirodi i onom blaženom osjećaju obnavljanja koje ono donosi dok drveće i cvijeće počinju cvjetati. Evo što trebate znati...

Saznajte više

Boravak na otvorenom, čak i na kratko, ima neke dokazane prednosti. Npr., pokazalo se da on podiže raspoloženje i energiju te doprinosi našem imunološkom sustavu što pomaže u održavanju cjelokupnog tjelesnog zdravlja. Studija1 koju je objavio stručni časopis Environmental Health and Preventive Medicine utvrdila je da provođenje vremena na otvorenom, u prirodi, može imati blagotvoran učinak na zdravlje. Točnije, u studiji je otkriveno da je tijelo tijekom i nakon provedenoga vremena na otvorenom stvorilo više određenih stanica koje uništavaju štetne stanice zaražene virusima. Ali to nije sve – otkriveno je da vrijeme provedeno vani smanjuje osjećaj tjeskobe i depresije, pa čak i povećava kratkoročno pamćenje2. Pa, zašto ne biste brzo prošetali u pauzi za ručak?

© iStockphoto

Energizirajte se s vitaminom B

Proljetni umor je uobičajena pojava do koje dolazi s promjenom godišnjih doba. Unatoč toplijem vremenu, možete se privremeno osjećati umornije i iscrpljenije nego inače. Na sreću, Nutrilite™ Vitamin B Plus nudi cijeli niz vitamina B koji će vam pružiti više energije.* S tehnologijom dvostrukog djelovanja, ovaj proizvod će vam osigurati trenutačno oslobađanje vitamina B12 i B2 za početak dana i ravnomjerno oslobađanje ostalih šest vitamina B tijekom osam sati, za stalnu podršku.

Isprobajte vitamin D za dodatnu podršku

Prije nego što sunce izađe u punoj snazi, važno je dodati vitamin D u svoju rutinu radi dodatne podrške. Vitamin D pridonosi održavanju kostiju i podržava dobro funkcioniranje imunološkog sustava. Nažalost, nedostatak vitamina D prevladava i pogađa 40,4% europske populacije, neovisno o dobi, etničkom porijeklu i zemljopisnoj širini.3. Znakovi da biste mogli imati nedostatak ovog vitamina su umor, bolovi u mišićima i loše raspoloženje.

Vaša koža prvenstveno proizvodi vitamin D kada dođe u kontakt s UV zrakama. I zbog toga se, za razliku od ostalih vitamina, vaša kvota vitamina D ne može lako postići samo prehranom. Na sreću,uzimanje jedne tablete Nutrilite™ Vitamin D svaki dan zadovoljava vašu svakodnevnu dozu sunčanog vitamina. Sadrži i vitamin D iz prirodnog izvora. NUTRILITE Vitamin D doprinosi pravilnom funkcioniranju vašeg imunološkog sustava i održava normalne funkcije mišića.

Pružite podršku svom imunitetu

Bez obzira na godišnje doba, vaš imunološki sustav treba svu podršku koju može dobiti. Konzumiranje raznolike prehrane s voćem i povrćem različitih boja, kao i cjelokupne uravnotežene prehrane, može doprinijeti vašem imunološkom sustavu, ali može i pojačavanje prehrane izvrsnim dodacima prehrani. Ako tražite ukusan način da u svoje obroke unesete dodatne hranjive tvari, isprobajte recept za proljetni gulaš .


1 Časopis Environmental Health and Preventive Medicine, akademski članak,

„Učinak metode Forest Bathing-a (vođena šetnja šumom) na funkcije ljudskog imunološkog sustava”


2 Akademski članak,


„Interakcija s prirodom poboljšava spoznaju i učinak kod osoba s depresijom“


3 Akademski članak,


„„Nedostatak vitamina D u Europi: pandemija?”


* Normalan metabolizam stvaranja energije potpomažu tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kiselina (B5), biotin (B7) i (B12). Riboflavin (B2), pantotenska kiselina (B5) B6, folna kiselina (B9) i B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem