Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Uživajte svaki dan uz svoje Nutrilite proizvode

Vitalnost

Kada je u pitanju vaša svakodnevna rutina, briga o vašem dobrom stanju organizma bi uvijek bi trebala biti glavni prioritet. Nutrilite™ proizvodi za podršku prehrani pomažu vam u pronalaženju jednostavnog rješenja.

Dnevne rutine razlikuju se ovisno o dobi osobe, poslu, hobijima, obvezama i općim životnim odabirima. To je puno faktora, ali postoje neki temeljni aspekti koji ostaju isti bez obzira jeste li samohrani roditelj, student, umirovljenik ili radite u noćnim smjenama.

Npr. svi se trebamo probuditi ujutro, jesti, piti i spavati tijekom dana. Zar život ne izgleda jednostavno kada to tako postavimo? I kakve god bile vaše dnevne rutine, postoje hranjive tvari i vitamini koji nam pomažu u tome.

Ovaj članak će vam pokazati kako redovita konzumacija Nutrilite proizvoda u vašoj svakodnevnoj rutini može pozitivno utjecati na vašu prehranu i tako pridonijeti vašem dobrom stanju organizma, bez obzira na dob, spol ili životnu situaciju.

Buđenje

Vaša jutarnja rutina najvažniji je dio dana – ona postavlja ritam za što god da se nalazi pred vama. Ako više volite sporo jutro, možda biste željeli dopustiti svom tijelu i umu da se prilagode budnosti. Ili, možda tražite brzi izvor energije – možda u obliku jutarnje vožnje biciklom, hladnog tuša ili oboje. Međutim, koliko god vam se sviđalo da je to postepeno, svi se žele osjećati budnijima kada ustanu iz kreveta – to je na kraju krajeva smisao ustajanja iz kreveta.

Kada se probudite, može uzeti Nutrilite™ Vitamin B Plus . Vitamini B su vaš prijatelji i olakšavaju vam da ostanete puni energije. Vitamini B doprinose vašem normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.* Nutrilite™ Balance Within sadrži Vitamin B6 i B9 (folnu kiselinu) uz dodatnih 6 milijardi bakterija mliječne kiseline. Koji bolji način za početak dana? Kao prah koji se brzo topi i ugodnog okusa, Balance Within je vrlo lako uključiti u vašu jutarnju rutinu.

Iskoristite dan s vitaminom D

Kada čujemo „vitamin D", često pomislimo na „sunčevu svjetlost". I to je istina, zdrava količina izlaganja sunčevoj svjetlosti podići će vašu razinu vitamina D. Dakle, ako vam dnevna rutina dopušta da neko vrijeme provedete na ranom popodnevnom suncu, to je super! Ali, naravno, vremenske prilike nisu uvijek na našoj strani.

Nutrilite™ Vitamin D je mala tableta koja se lako uzima s vitaminom D2 dobivenim iz prirodnog izvora (kultivirani kvasac) i vitaminom D3. Pruža vam sve iste prednosti koje možete dobiti od UV zračenje, tako da nećete morati brinuti ako je nebo sivo. Vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije mišića te normalnoj funkciji imunološkog sustava.

S obzirom na dugoročne blagodati, vitamin D je dobar u bilo koje doba dana, ali kako bi postao dio vaše dnevne rutine najbolje je uzeti jednu tabletu dnevno uz hranu za vrijeme ručka. Kako je vitamin D vitamin topljiv u mastima, treba ga uzimati s hranom koja sadrži malo masti. Čak i ako ne jedete svaki dan u isto vrijeme, najbolje je uzeti dodatak prehrani uz neku obliku podnevnog obroka ili međuobroka.

Odmorite se i napunite se energijom

Završni dio svačije svakodnevne rutine je opuštanje i priprema za odmor te ponavljanje istog postupka sutra. Bez obzira koliko je vaš dan naporan, ponekad je teško zaspati.

Kako biste se opustili, možete pokušati pročitati knjigu, napraviti vruću kupku ili pustiti si umirujuću glazbu.

*Vitamin B Plus doprinosi smanjenju iscrpljenosti i umora pridonose s vitaminima B, riboflavinom (B2), niacinom (B3), pantotenskom kiselinom (B5), piridoksinom (B6), folnom kiselinom (B9) i kobalaminom (B12). Normalan metabolizam stvaranja energije potpomažu tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kiselina (B5), piridoksin (B6), biotin (B7) i kobalamin (B12).

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem