Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Praktični putni savjeti za jednostavno pakiranje bez stresa

Vitalnost

Kako olakšati pakiranje za nadolazeće ljetovanje. I kao i uvijek – ne zaboravite osigurati podršku za svoje zdravlje i vitalnost na putu uz odabrane proizvode Nutrilite™

Doba je godine kada se mnogi od nas pripremaju za putovanje. Bez obzira na to putujete li blizu ili u inozemstvo, jedno nikako ne možete izbjeći: muku pakiranja. Međutim, ne morate dopustiti da dosada i stres pakiranja potpuno isisaju veselje iz vašeg odmora.

Evo nekoliko praktičnih putnih savjeta kako bi ovoga ljeta pakiranje bilo jednostavno i opuštajuće.

1. Započnite s detaljnim popisom

Učinkovito planiranje putovanja uvijek je dobar način da započnete odmor bez stresa. Pri pakiranju za dvotjedni odmor bilo bi dobro podijeliti popis na sljedeće kategorije: odjeća, kozmetika, ručna prtljaga, elektronika, razno (ne zaboravite kremu za sunčanje i pribor za prvu pomoć) i putne isprave. Nakon izrade detaljnog popisa možete početi pakirati putnu torbu.

2. Uštedite prostor tako da odjeću zamotate u rolu umjesto da je slažete

Ako odjeću čvrsto zamotate u rolu, više će je stati u putnu torbu jer je kompaktnija. Tako se ujedno neće zgužvati, a i svi će odjevni predmeti biti lako uočljivi.

Jednostavno položite svaki odjevni predmet na ravnu površinu i zamotajte ga prema središtu. Rubovi odjevnog predmeta trebali bi biti što ravniji. Tijekom zamatanja izgladite nabore.

3. Upotrijebite prozirne vrećice koje se mogu zatvarati

Umjesto kozmetičke torbice spremite kozmetiku u prozirne plastične vrećice koje se mogu zatvarati. Time ćete u slučaju istjecanja spriječiti oštećivanje odjeće ili drugih predmeta u putnoj torbi. Prozirna vrećica bit će od pomoći i djelatnicima osiguranja u zračnoj luci ako budu morali pregledati vašu putnu torbu. Kada dođete na odredište, vrećice možete upotrijebiti za privremeno odlaganje mokrih kupaćih kostima ili ručno opranog rublja koje se nije osušilo na vrijeme. Plastične vrećice također su izvrstan način za organizaciju i zaštitu elektroničkih kabela u vašoj torbi.

4. Čuvajte sve svoje putne isprave uz sebe, u zasebnoj mapi

Pobrinite se da svi dokumenti budu ispisani i pohranjeni u mapu kako bi bili lako dostupni na svim potrebnim kontrolnim točkama tijekom putovanja. Radi osobnog mira i izbjegavanja nepotrebnih neugodnosti, obavezno ponesite i ovjerenu kopiju putovnice. Trebali biste imati i elektroničku sigurnosnu kopiju tih dokumenata. Radi dodatne sigurnosti pošaljite elektroničke datoteke svom suputniku.

5. Ne zaboravite važne nutrijente!

Na putovanjima je važno imati odgovarajuću kombinaciju dodataka prehrani pri ruci. Sljedeći su dodaci izvrsni za održavanje zdrave i uravnotežene ishrane tijekom praznika:

  1. Kalcij magnezij D Plus : pobrinite se da uzimate dovoljno kalcija za podršku zdravlju mišića i kostiju.* Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića, a vitamin D (za čiju je sintezu inače potrebna Sunčeva svjetlost) doprinosi apsorpciji kalcija i normalnoj funkciji imunološkog sustava.

  2. Balance Within™ : ovaj brzo topljivi prašak sadrži 6 milijardi bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu iz dva znanstveno dobro dokumentirana soja. Dostupan je u praktičnim paketićima i savršen za uzimanje u pokretu.

  3. Daily : ovaj dodatak prehrani posebno je formuliran kako bi bio izvor osnovnih vitamina i minerala i pomogao vam da zadovoljite svoje dnevne prehrambene potrebe. Pri posjeti novom i uzbudljivom mjestu možda će biti teško pratiti dnevni unos hranjivih tvari, pa vam Daily pomaže da nadoknadite ono što vam možda nedostaje.

Nazdravimo opuštajućem odmoru bez stresa. Vrijeme je za pakiranje!


* Kalcij doprinosi normalnoj funkciji mišića i potreban je za održavanje normalnog stanja kostiju.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem