Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Stocksy

Vratili ste se s godišnjeg odmora s obiljem dobrih namjera? Započnite sa zdravom prehranom

Vitalnost

Sada je najbolji trenutak da se ponovno posvetite svemu onom na što ste zaboravili tijekom godišnjeg odmora – školi, poslu, dnevnim rutinama i, što je najvažnije, zdravoj prehrani.

Kraj ljeta ujedno znači povratak „stvarnom životu”. Djeca se vraćaju u školu, a vi se vraćate svom redovnom poslovnom rasporedu i dužnostima. Nakon mjeseci bezbrižne prehrane i roštilja, uvođenje zdravih prehrambenih navika najbolji je način da podržite dobro stanje svog organizma.

Počnite jesti zdravije na jednostavan i učinkovit način: dodajte više bjelančevina u svoju prehranu. A Nutrilite™ Biljni protein pružit će vam dodatnu, ukusnu dozu bjelančevina kako biste se odmah počeli osjećati izvrsno.

Za što su sve dobre bjelančevine?

Bjelančevine su važan dio zdrave prehrane za ljude bilo koje dobi. Poznate su kao gradivni blokovi života jer se mogu naći u svakoj stanici u tijelu, a pomažu u popravljanju oštećenih i u izgradnji novih stanica. Načinjene od aminokiselina, bjelančevine pomažu vašem tijelu da izgradi snažne mišiće i kosti, kao i druge spojeve kao što su enzimi i hormoni.

Poput ugljikohidrata i masti, bjelančevine su izvor energije koji vam omogućuje da se osjećate energičnije tijekom dana. S njima ćete se dulje osjećati siti, pa možete lakše obuzdati žudnju za hranom i poriv da posegnete za nezdravim namirnicama.

Vaše tijelo prirodno sadrži neke bjelančevine, ali postoje vrste koje ne sadrži. Zbog toga je važno da tijekom dana konzumirate bjelančevine.

Gdje se mogu naći bjelančevine

Različite namirnice sadrže različite količine bjelančevina. Proizvodi životinjskog porijekla – kao što je piletina, govedina, riba ili mliječni proizvodi – sadrže vrlo velike količine bjelančevina. Proizvodi od soje, kao što su sojino mlijeko, zrna soje, tofu, edamame i pečena zrna soje, također sadrže pristojne količine bjelančevina.

Ako želite smanjiti unos mesa ili ste vegetarijanac, bjelančevine možete dobiti iz mnogih biljnih opcija. Primjerice, grah, leća, orašasti plodovi i cjelovita zrna žitarica sadrže najmanje jednu od esencijalnih aminokiselina koje sačinjavaju bjelančevine.

Međutim, iako su sve te bjelančevine dobre za vas, neke mogu pratiti neželjeni dodaci, kao što su sol, masnoće i kolesterol.

Unosite više bjelančevina uz Biljni protein

Nutrilite™ Biljni protein pruža vrlo kvalitetne bjelančevine na biljnoj bazi koje vam pomažu da zadovoljite svoje dnevne potrebe za bjelančevinama. Proizveden od soje i bjelančevina iz graška, on je zdravija alternativa u usporedbi s tradicionalnijim oblicima bjelančevina. Biljni protein sadrži sve esencijalne aminokiseline koje doprinose dobrom zdravlju i uravnoteženoj prehrani.

Biljni protein može se lako dodati pićima ili hrani. To znači da možete povećati unos proteina u bilo koje doba dana (doručak, ručak ili večera) ne narušavajući pritom slasne okuse hrane.

Isprobajte jedan od naših ukusnih recepata u nastavku. Pripremite ih za doručak, ručak ili čak podnevnu užinu! Oba imaju izvrstan, svjež okus i obiluju hranjivim izvorima bjelančevina, osobito kada im dodate dozu Biljnog proteina.

Ukusni namaz od cikle i slanutka

Ukusni namaz od cikle i slanutka, koji je bogat okusima, može se koristiti kao umak ili dodati u tortilje. A kada mu se dodaju dvije doze Biljnog proteina, ukusan je dodatak obrocima koji obiluje bjelančevinama i vitaminima B.

Pogledajte kako možete napraviti ukusni namaz od cikle i slanutka ili preuzmite recept u obliku PDF-a / ePub datoteke ovdje.

Parfait od papaje

Zadovoljite želju za slatkim uz parfait od papaje. To lagano jelo savršeno je kao jednostavan doručak ili slastan i okusom bogat desert.

Pogledajte kako možete napraviti parfait od papaje ili preuzmite recept u obliku PDF-a / ePub datoteke ovdje.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem