Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

U formi za ljeto

Aktivni životni stil

Naš stručnjak dijeli s vama novi pristup za ispunjavanje fitness ciljeva.

Ljeto je pred vratima i mnogi od nas žele postići onaj krajnji cilj - biti u dobroj formi. Mnogi od nas unaprijed razmišljaju o nošenju odjeće za ljeto i plažu. Amwayev stručnjak Johan Hagman, stručnjak za fitness i nutricionist za postizanje rezultata, objašnjava: „Najčešći je izbor dijeta, smanjenje unosa energije do te mjere da gotovo ništa drugo u životu osobe koja drži dijetu ne funkcionira kako bi trebalo.”

Nema potrebe da se izgladnjujemo dok se pripremamo za vitkost. Johan govori: „Naravno, za smanjenje tjelesne masnoće morate kontrolirati unos energije, ali umjesto klasične brzinske dijete učinite to povećanjem učinkovitosti u teretani! Ono što će na kraju presuditi jest kvaliteta vježbanja.”

Uzimajte pravo gorivo

Kada prođete kroz vrata teretane, važno je da imate dovoljno energije koja će vas pokretati za vrijeme treninga.

Johan kaže: „Ako vam tijekom treninga nisu dostupni pravi izvori energije, nećete moći dati sve od sebe i cijeli će trening biti težak, bolan i dosadan.”

U asortimanu XS™ Sports Nutrition (SN) imamo proizvode koji vam daju podršku tijekom cijelog treninga, od početka do kraja, pazeći da je svaki segment vašeg treninga podržan odgovarajućim gorivom koje će vam pomoći postići najbolje rezultate.

Johan na svoje klijente primjenjuje iste režime vježbanja i prehrane koje primjenjuje i na sebe:

  1. XS SN Napitak prije treninga popijte oko 30 – 15 minuta prije početka treninga. Napitak nudi mješavinu hranjivih tvari koja osigurava da budemo spremni od početka treninga, a ne od polovice.

  2. Za vrijeme treninga redovito uzimajte po gutljaj XS SN Napitka s elektrolitima. Johan otkriva: „Iz vlastitog iskustva mogu reći da je redovito napuštanje zone udobnosti divan osjećaj. A kao što svi znamo, upravo izvan zone udobnosti dolazi do rasta.”

  3. Nakon treninga pobrinite se da vas sav znoj i trud zaista negdje i odvedu. Dajte svom tijelu ono što zaslužuje za potpun oporavak, a to je kvalitetan izvor proteina. XS SN Hidrolizirani protein sirutke u prahu nudi upravo to.

    Već se počinjemo pripremati za sljedeće godišnje doba. Kao što Johan kaže: „Ako slijedite ove jednostavne, ali važne korake, prilično sam siguran da ćete zaista moći ostvariti željeni cilj.”

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem