Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Priprema za trening

Aktivni životni stil

Olivera Zajelac, savjetnica za prehranu u talijanskoj podružnici Amwaya, objašnjava zašto je pravilan izvor energije važan za uspješan početak vašeg sljedećeg treninga.

Koliko je važna energija?

Od održavanja dobre fizičke forme do proizvodnje dostatne količine energije za izvođenje vježbi ili započinjanja novog programa vježbanja, sve se svodi na ravnotežu energije. Ukupan energetski unos mora odgovarati energiji koju potrošite tijekom fizičke aktivnosti. Često me pitaju, „Kako? Kako odabrati odgovarajuće gorivo s odgovarajućim hranjivim tvarima za postizanje te ravnoteže i maksimalnog učinka?”

To je dobro pitanje jer je samo iz hrane vrlo teško dobiti ispravnu vrstu energije za vježbanje. Gotovo uvijek vam treba neki dodatak.

Savjetnica za prehranu u talijanskoj podružnici Amwaya, Olivera Zajlac, pomogla je pri izradi linije proizvoda XS SN.

Pravi energetski poticaj

XS™ Napitak prije treninga savršena je energetska podloga za početak svake vrste treninga. Tajna je u njegovoj jedinstvenoj formuli koja sadržava sastojke koji pružaju energiju koja pokreće fizičku aktivnost i osigurava maksimalnu učinkovitost.

BCAA-i (aminokiseline razgranatog lanca), ključ uspjeha ovog proizvoda, neophodni su jer ih tijelo ne može samostalno proizvesti iz drugih aminokiselina, pa se moraju unositi hranom ili dodacima. Dodaci su korisni za sportaše jer slobodni BCAA-i zaobilaze jetru i tkivo crijeva te ulaze izravno u krvotok.

Kreatinin brzom energijom hrani mišiće i njegova je molekula nužna za formiranje ATP-a, osnovne energije kojom se koriste stanice. Uz dodatak kompleksa vitamina B (B1, B2, B3, B6, B9 i B12), snažna mješavina trostruke energije, omogućava trenutačnu proizvodnju energije.

Koji je učinak ovog napitka?

Još jedno dobro pitanje. Kad se konzumira prije vježbanja, XS SN Napitak prije treninga pospješuje sposobnost tijela da sagorijeva masnoću, čime se povećava dostupan izbor energije, a osim toga sprječava središnji umor. Istraživanja pokazuju da je stvarni ograničavajući faktor u učinkovitosti kad vam mozak kaže „Ne mogu više.”

Usto, napitak pruža i mnoštvo drugih prednosti poput sprječavanja gubitka mišićne mase, pospješivanja oporavka i ublažavanja upale mišića, i u pojedinaca u dobroj fizičkoj formi i u početnika, zbog čega je savršen za počinjanje novog programa vježbanja.

Zašto prije treninga?

Sve je u tempiranju! Ako se dobro tempira, napitak prije treninga može dodatno pospješiti koristi napornog treninga. Za najbolje rezultate uvijek preporučujem da se XS SN Napitak prije treninga konzumira 30 – 40 minuta prije treninga kako bi istovremeno pružio temelj za sintezu proteina i energiju za vježbanje. Jednostavno je: otopite jednu vrećicu Napitka prije treninga u 300 – 500 ml vode, promiješajte i uživajte u valu energije!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem