Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

7 načina da se držite svoje rutine vježbanja

Aktivni životni stil

Ostanite aktivni i motivirani s ovim savjetima stručnjaka za fitness i učinak vježbanja.

Kad radite za sebe, poznata vam je važnost postavljanja ciljeva, upravljanja svojim vremenom i stvaranja pozitivnih navika. To se ništa ne razlikuje od vježbanja. Primjena istog razmišljanja na vašu rutinu vježbanja također vam može pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva u vježbanju. Isprobajte ove savjete fitness trenera i stručnjaka za maksimalan učinak vježbanja.

1. Promijenite svoj stav

Ako doživljavate vježbanje kao obvezu, nešto što „morate učiniti“, onda to nećete htjeti učiniti. Umjesto toga, razmišljajte o njemu na pozitivan način, kao o nečemu što ste „odlučili“ učiniti ili „želite“ učiniti.

2 . Vizualizirajte rezultate

Jedna od navika u knjizi Stephena R. Coveya „7 navika vrlo uspješnih ljudi" je vizualizacija. Sljedeći put kada vam bude nedostajalo motivacije, zamislite se sretnim i energičnim kako uživate u ukusnom obroku nakon osnažujućeg vježbanja. Ili zamislite sebe kako prelazite ciljnu crtu maratona ili kako izgledate elegantno i graciozno u novoj odjeći.

3. Budite spremni

Nemojte ostavljati vježbanje ako nemate spremnu odjeću ili niste odlučili što ćete raditi. Unaprijed isplanirajte što ćete raditi. Izvadite odgovarajuću opremu, svoju bočicu s vodom i proteinske pločice kako bi sve bilo spremno kada se odlučite vježbati.

4. Zabilježite u svom rasporedu

Isplanirajte i odnosite se prema svom vježbanju, baš kao i prema radnom sastanku. Ako ga zapišete ili unesete u svoj telefon, znači da dajete prednost vježbanju i bit će teže pronaći izgovor poput previše sam umoran/na ili nemam dovoljno vremena.

5. Neka vam to postane navika

Poput pranja zuba, vježbanje može biti nešto što radite svaki dan bez razmišljanja ako vam to postane navika, prema nekim osobnim trenerima. Oni predlažu da započnete s malim, vrlo kratkim i laganim vježbama, tako da nemate izgovor da ih ne napravite. Kako budete stvarali naviku vježbanja, možete je nadograđivati.

6. Vježbajte preko društvenih mreža

Puno fitness trenera i teretana vode svoje satove vježbanja preko aplikacija Zoom, Skype i društvenih medija. Ako vježbate s drugima online, manje je vjerojatno da ćete odustati na pola puta ili sasvim odustati. Neki kažu da to također pomaže kako biste ostali odgovorni.

7. Oprostite sebi

Ako ste imali dug dan i niste vježbali, sjetite se da ste samo čovjek. Umjesto da se osjećate krivima, mrzite sebe ili odlučite da nikada nećete biti u formi, oprostite si i čestitajte si na onom što ste postigli.

Za više savjeta posjetite našu internetsku stranicu Amway, zajedno kod kuće .

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem