Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Doživite XS marku

Aktivni životni stil

Saznajte zašto su ovi proizvodi savršen most prema strankama i potencijalnim ANP-ima.

Kada razgovarate s Davidom Vanderveenom, suosnivačem marke XSTM i Power Drink ambasadorom, osjećate energiju i motivaciju. To je zato što živi i diše s markom – i sve oko sebe oduševljava pričama o tome! XS Power Drink energetski napitci postaju dostupni u sve više Amwayevih europskih tržišta. David daje neke korisne savjete o tome kako prodavati ovu marku i koristiti je za privlačenje novih ANP-a u posao.

Održiv energetski poticaj

Kad su energetska pića prvi put došla na tržište, bila su iznimno popularna. Međutim velike količine šećera u mnogima od njih povećale bi energiju kod potrošača nakon čega bi uslijedio pad. David je iskoristio to znanje kako bi stvorio napitak koji duže održava viši nivo energije. Kaže: "To nas je potaklo da napravimo napitak bez šećera. I dodali smo veću količinu B-vitamina koji doprinosi normalnom održavanju energije metabolizma i pomaže smanjiti umor."

To je izvrsna jedinstvena točka prodaje koju možete reći svojim strankama!

Savršena prilika

Imidž XS marke je zabavan, uzbudljiv i odvažan! Amway organizira uzbudljiva događanja koja odgovaraju doživljaju proizvoda i energetskom učinku koji ima na potrošače. Idealan kupac - ili potencijalni ANP – koji ima mladolik i živahan duh, savršen je kandidat za marku! David kaže: "Pokušavamo stvoriti fantastičan doživljaj koji će ljude oduševiti - tako da postanu otvoreni da čuju ostatak priče. XS je izvrstan most između ANP-a i potencijalnih ANP-a. Kažemo, ljude koji su u potrazi za prilikom dovedite na ta događanja." Događanja uključuju akcijske sportske događaje, zabavna natjecanja i plesne zabave u koktel barovima - naravno, XS Power Drink energetski napitci dostupni su na svim događanjima!

Dakle, otiđite zajedno na sljedeće događanje i razgovarajte s potencijalnim ANP-ima!

Izgledajte prikladno

David nam je govorio o važnosti XS proizvoda za poticanje prodaje. Objašnjava: "Postoje XS vozila, XS kape, XS hladnjaci itd. Ako prodajete piće, podržite marku. Nosite majicu! To vam daje profesionalniji imidž."

Idealno je vrijeme da se postave XS materijali, pije XS Power Drink - i prodaje!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem