Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Poboljšajte svoje raspoloženje za zabavu!

Aktivni životni stil

Podignite maksimalno svoje raspoloženja za sezonu zabava – napunite svoje baterije XS Power Drink energetskim napitkom!

Krajem godine i početkom iduće, sezona slavlja traži od nas da budemo veseli, društveni i zabavni. Primamo pozive i zabavljamo se s prijateljima, obitelji, susjedima i strankama, tako da će nam trebati puno snage – što se prilično teško pronalazi tijekom zimskih mjeseci!

Dajte svom danu poticaj

Pomoć je pri ruci - u limenci! XS Power Drink energetski napitak bogat je vitaminima B, kofeinom, taurinom, ginsengom i acai bobicama, i potpuno bez šećera! Moćna razina vitamina B povećava energiju metabolizma u tijelu i pomaže smanjiti iscrpljenost, dok pantotenska kiselina podržava mentalne sposobnosti. (Osim toga, veliki značaj imaju i raznovrsna i uravnotežena prehrana te zdravi životni stil.)

Organizirajte zabavu

Pa zašto ne biste ove sezone na zabavama promovirali XS Power Drink? Budite kreativni s XS proizvodima za poticanje prodaje i organizirajte sve u tom stilu. Nosite XS majicu i prevozite svoje goste u automobilu s XS naljepnicama! Širite svuda poruku da XS daje pozitivnu snagu za sve koji ga piju. Uredite sobu da odzvanja vašim oduševljenjem - druge će to zaraziti i željet će ponoviti osjećaj na svom sljedećem okupljanju!

Povratne informacije nakon zabave

I to nije sve! Koliko vam je bilo zabavno na vašim XS Power okupljanjima?
Podijelite svoje slike s XS zabava na kraju godine, a najbolje će biti nagrađene paketom XS Power Drink energetskog napitka!
Molimo pošaljite svoje fotografije na službenu XS Power Facebook stranicu za Europu:


www.facebook.com/XSEurope

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem