Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH

Poboljšajte svoje raspoloženje za zabavu!

Aktivni životni stil

Podignite maksimalno svoje raspoloženja za sezonu zabava – napunite svoje baterije XS Power Drink energetskim napitkom!

Krajem godine i početkom iduće, sezona slavlja traži od nas da budemo veseli, društveni i zabavni. Primamo pozive i zabavljamo se s prijateljima, obitelji, susjedima i strankama, tako da će nam trebati puno snage – što se prilično teško pronalazi tijekom zimskih mjeseci!

Dajte svom danu poticaj

Pomoć je pri ruci - u limenci! XS Power Drink energetski napitak bogat je vitaminima B, kofeinom, taurinom, ginsengom i acai bobicama, i potpuno bez šećera! Moćna razina vitamina B povećava energiju metabolizma u tijelu i pomaže smanjiti iscrpljenost, dok pantotenska kiselina podržava mentalne sposobnosti. (Osim toga, veliki značaj imaju i raznovrsna i uravnotežena prehrana te zdravi životni stil.)

Organizirajte zabavu

Pa zašto ne biste ove sezone na zabavama promovirali XS Power Drink? Budite kreativni s XS proizvodima za poticanje prodaje i organizirajte sve u tom stilu. Nosite XS majicu i prevozite svoje goste u automobilu s XS naljepnicama! Širite svuda poruku da XS daje pozitivnu snagu za sve koji ga piju. Uredite sobu da odzvanja vašim oduševljenjem - druge će to zaraziti i željet će ponoviti osjećaj na svom sljedećem okupljanju!

Povratne informacije nakon zabave

I to nije sve! Koliko vam je bilo zabavno na vašim XS Power okupljanjima?
Podijelite svoje slike s XS zabava na kraju godine, a najbolje će biti nagrađene paketom XS Power Drink energetskog napitka!
Molimo pošaljite svoje fotografije na službenu XS Power Facebook stranicu za Europu:


www.facebook.com/XSEurope

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem