Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Snažan proizvod za početak prodaje

Aktivni životni stil

Kombinirajte moć dva velika proizvoda za početak prodaje.

S XSTM energetskim napitkom već imate odličan, nov i dinamičan proizvod koji možete ponuditi strankama i potencijalnim ANP/SK+-ima. No, zašto ne otići korak dalje i kombinirati ga s drugim proizvodima?

Najbolje od dva svijeta

XS Power Drink i Mineralni paketići čine snažnu kombinaciju, podržavaju vaš jedinstven aktivan stil života. Započnite fantastičan dan s XS-om, a neka vas Mineralni paketići magnezija i cinka podržavaju dok ste u pokretu!

Bez šećera s odličnim okusom

XS sadrži učinkovite razine vitamina B koji pridonose normalnoj energiji metabolizma te smanjuju umor i iscrpljenost. XS također ima izvrstan okus, bez šećera, i nizak udio kalorija.

Vaš dnevni mineralni poticaj

Mineralni paketići savršeni su suputnik svakome tko vodi aktivan stil života, pružajući vam dnevnu dozu važnih minerala.

Cink doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i održavanju normalne kože, kose i noktiju. Naši Mineralni paketići cinka sa snažnim okusom limuna i naranče osiguravaju vam dnevnu dozu - oni su posebno korisni ako:

  1. Imate napornu dnevnu rutinu.

  2. Suočavate se s iznimno visokom razinom stresa.


Bilo da radite, vježbate ili se opuštate, magnezij pomaže doprinijeti normalnom funkcioniranju mišića i živaca, a može pomoći smanjiti umor. Naši Mineralni paketići magnezija s okusom limuna osobito su korisni ako redovito imate:

  1. Razdoblja visokog tlaka/svakodnevni stres.

  2. Čestu tjelesnu aktivnost.

Proširite svoj posao

Koristite odličnu kombinaciju XS Power Drink energetskih napitaka i AMWAY mineralnih paketića sa snažnim djelovanjem i proširite svoju mrežu stranaka!
I naravno, ne zaboravite da su raznolika i uravnotežena prehrana, kao i zdrav način života, važni da ostanete zdravi, svježi i u formi.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem