Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH

Snažan proizvod za početak prodaje

Aktivni životni stil

Kombinirajte moć dva velika proizvoda za početak prodaje.

S XSTM energetskim napitkom već imate odličan, nov i dinamičan proizvod koji možete ponuditi strankama i potencijalnim ANP/SK+-ima. No, zašto ne otići korak dalje i kombinirati ga s drugim proizvodima?

Najbolje od dva svijeta

XS Power Drink i Mineralni paketići čine snažnu kombinaciju, podržavaju vaš jedinstven aktivan stil života. Započnite fantastičan dan s XS-om, a neka vas Mineralni paketići magnezija i cinka podržavaju dok ste u pokretu!

Bez šećera s odličnim okusom

XS sadrži učinkovite razine vitamina B koji pridonose normalnoj energiji metabolizma te smanjuju umor i iscrpljenost. XS također ima izvrstan okus, bez šećera, i nizak udio kalorija.

Vaš dnevni mineralni poticaj

Mineralni paketići savršeni su suputnik svakome tko vodi aktivan stil života, pružajući vam dnevnu dozu važnih minerala.

Cink doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i održavanju normalne kože, kose i noktiju. Naši Mineralni paketići cinka sa snažnim okusom limuna i naranče osiguravaju vam dnevnu dozu - oni su posebno korisni ako:

  1. Imate napornu dnevnu rutinu.

  2. Suočavate se s iznimno visokom razinom stresa.


Bilo da radite, vježbate ili se opuštate, magnezij pomaže doprinijeti normalnom funkcioniranju mišića i živaca, a može pomoći smanjiti umor. Naši Mineralni paketići magnezija s okusom limuna osobito su korisni ako redovito imate:

  1. Razdoblja visokog tlaka/svakodnevni stres.

  2. Čestu tjelesnu aktivnost.

Proširite svoj posao

Koristite odličnu kombinaciju XS Power Drink energetskih napitaka i AMWAY mineralnih paketića sa snažnim djelovanjem i proširite svoju mrežu stranaka!
I naravno, ne zaboravite da su raznolika i uravnotežena prehrana, kao i zdrav način života, važni da ostanete zdravi, svježi i u formi.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem