Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Što je oksidativni stres?

Vitamini i dodaci prehrani

Nekontrolirani oksidativni stres može ubrzati proces starenja. Riješite naš zabavni kviz i provjerite koliko znate!

Oksidativni stres je neravnoteža molekula nazvanih slobodni radikali i antioksidansa u tijelu. Naša tijela svakodnevno prirodno proizvode slobodne radikale, a obično naše stanice također proizvode antioksidanse koji neutraliziraju slobodne radikale. Međutim, ponekad može doći do neravnoteže zbog izloženosti stresnim čimbenicima poput onečišćenja zraka, dima od cigareta, sunčeve svjetlosti ili pesticida. Ako naša prehrana sadrži visoki sadržaj jednostavnih šećera ili joj nedostaje povrća i voća, to može uzrokovati višak slobodnih radikala. Nekontrolirani oksidativni stres može uzrokovati prerano starenje, starosnu makularnu degeneraciju i druga stanja.

Kako biste osigurali dovoljno antioksidansa za zaštitu stanica od oksidativnog stresa, možete uzeti dodatni vitamin E. NUTRILITE™ Lecitin E sadrži izvrsnu kombinaciju vitamina E (prirodnog porijekla) i lecitina. Ukusne tablete za žvakanje zaslađene su medom i s okusom rogača što ih čini izvrsnim svakodnevnim dodatkom prehrani koji se lako konzumira!

Riješite naš zabavni kviz kako biste vidjeli što već znate o NUTRILITE™ Lecitinu E i možda saznate još više što biste mogli podijeliti sa svojim strankama! Za svako pitanje, ispravan je samo jedan odgovor.

Riješite naš kviz!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem