Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Čekanje je završilo: predstavljamo pčelicu Bee Bee!

Vitamini i dodaci prehrani

Jeste li spremni upoznati najnovijeg člana najsretnije farme na Zemlji? Predstavljamo jednu pametnu pčelicu!

Jedan od najomiljenijih hobija pčelice Bee Bee je oprašivanje svih hranjivih i važnih biljaka na najsretnijoj farmi na Zemlji. Međutim, kada pčelica Bee Bee nije zaokupljena oprašivanjem, ona voli pomagati djeci koja istražuju svijet da shvate važnost prehrane, a posebno omega-3 masnih kiselina.

Pametan i sretan rast

Omega-3 masne kiseline poput DHK* trebale bi biti osnovni dio zdrave prehrane za djecu jer tijelo ne može proizvesti ove dobre masnoće u dovoljnim količinama. S NUTRILITE™ Kids Omega-3 mekim pastilama za žvakanje, možete doprinijeti normalnoj funkciji mozga kod djece s hranjivim ribljim uljem i održati zdrav rast kostiju s vitaminom D na ukusan i ugodan način.*

Izvrsni sastojci i okus

NUTRILITE Kids Omega-3 meke pastile za žvakanje proizvedene su od održivog ribljeg ulja koje je službeno certificirala organizacija Friend of the Sea . Prijatelji pčelice Bee Bee iz ove organizacije štite ocean putem inicijativa očuvanja i certificiranjem održivih proizvoda i usluga. To znači da možete biti sigurni da su NUTRILITE Kids Omega-3 meke pastile za žvakanje iz održivih izvora.

Iako pčelica Bee Bee misli kako svi trebaju konzumirati ribu barem dva puta tjedno radi zdravog unosa omega-3 masnih kiselina, ona također zna da puno djece baš ne voli ribu ili plodove mora. Zbog toga pčelica Bee Bee preporučuje NUTRILITE Kids Omega-3 meke pastile za žvakanje kako bi djeci osigurala unos odgovarajućih hranjivih sastojka u njihovoj prehrani. A budući da pastile, koje imaju žele teksturu i lako se konzumiraju, imaju izvrstan okus mješovitog voća, to savršeno prekriva okus ribljeg ulja nakon konzumacije. Tehnologija pakiranja također osigurava potpunu zaštitu od utjecaja kisika i vlage kako bi se osigurao voćni okus. I zapamtite, meke pastile za žvakanje doprinose funkciji mozga i kostima na ukusan i zabavan način!*

Što još radi pčelica Bee Bee?

Osim što oprašuje i dijeli sve što zna o prehrani, pčelica Bee Bee također voli O-mega zabavu sa svojim prijateljima! U stvari, neke od njih već poznajete. Perfect Harmony je šareni leptir koji osigurava da je sve u savršenoj ravnoteži; Mighty Flex je sretan i jak sokol koji štiti farmu od štetnih malih ptica i miševa; a Lady Booster je sićušna, ali odvažna bubamara koja štiti važne biljke na najsretnijoj farmi na Zemlji. Zajedno, pčelica Bee Bee i njezini prijatelji vole proširiti glas koliko je važno ostati jak i zdrav!

Budite kreativni!

Pomozite svojoj djeci i potaknite ih na uzimanje omega-3 masne kiseline uz zabavnu pčelicu Bee Bee. Sve što trebate napraviti je ispisati predložak s pčelicom Bee Bee i pomozite svojoj djeci da spoje točkice i oboje crtež! Nemojte zaboravite objaviti umjetničko djelo svoje djece na Instagramu pod #nutrikids i #happiestfarmonearth.

*DHK je Omega-3 masna kiselina koja doprinosi održavanju normalne funkcije mozga. Blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg DHK. Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju kod djece.

Povezani sadržaj

Predstavljamo: Savršena sklad

Vitalnost

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem