Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Pijte zeleno

Vitamini i dodaci prehrani

Gasitelj žeđi bogat vitaminima s NUTRILITE biljnim proteinom.

Čuli ste da je protein važan za vaše tijelo. Možda ste kupili NUTRILITE™ biljni protein kako biste povećali unos vitamina. Ali kako ga koristiti? Pokušajte dodati žličicu u mlijeko ili druga pića. Već ste to probali? Onda je vrijeme za eksperimentiranje! Napravite ovaj bogati voćni 'Zeleni napitak' u nastavku. Ovaj osvježavajući napitak, bogat vitaminima samo je jedan od mnogih recepata s Biljnim proteinom od Amwaya.

Za više recepata, pogledajte buduća izdanja Amagrama online.

Protein za svakoga

Biljni protein od NUTRILITE-a odličan je način za konzumiranje više proteina. Budući da je napravljen od soje, pšenice i graška pogodan je za vegetarijance - čak i vegane.

Zašto trebamo proteine?

Proteini podržavaju mnoge naše osnovne tjelesne funkcije. Ali kako se ne može pohraniti, moramo ga konzumirati svakodnevno. Proteini pridonose rastu i održavanju mišićne mase te za održavanje kosti. NUTRILITE biljni protein je pouzdan, prirodan izvor proteina.

Ovomjesečni recept: Zeleni shake

Sastojci
1 manja zelena jabuka
1 žličica NUTRILITE™ biljnog proteina
400 g grožđa
150 g celera s lišćem
1 kivi
1 zeleni limun

Iscijedite zeleni limun. Ogulite jabuku, izrežite je na komadiće, stavite u mikser i miješajte sa sokom od zelenog limuna i žličicom NUTRILITE™ biljnog proteina dok smjesa na postane glatka. Operite grožđe i celer; ogulite kivi, narežite celer i kivi na komadiće i napravite sok, također napravite sok od grožđa i sve sokove dodajte jabuci. Dobro izmiješajte, ulijte u visoku čašu i poslužite.
Količina: 1 porcija

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem