Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Snaga Ginkgo biloba s DHA

Vitamini i dodaci prehrani

Prezaposleni? Pod stresom? Isprobajte novi proizvod na tržištu marke NUTRILITE.

Svatko tko koordinira posao, obiteljski život, druženje s prijateljima i hobije, zna da je nekad zaista teško u životu držati korak sa svime. Biti pretjerano zaposlen može imati za posljedicu zaboravnost i mentalni umor.

Zbog toga je NUTRILITE™ razvio proizvod NUTRILITE ginkgo biloba s DHA. To je idealan dodatak za one s pretrpanim dnevnim rasporedom. Kada ste pod stresom, uzimanje NUTRILITE ginkgo biloba s DHA može pružiti dodatnu potporu koja vam je vrlo potrebna.

Štoviše, Ginkgo biloba također može pomoći u održavanju memorije koja opada s godinama, očuvati i pojačati kognitivne funkcije i performanse u starijih ljudi.

Zašto Ginkgo biloba?

Procjenjuje se da je drevni ginkgo biloba jedna od najstarijih biljaka na planetu. Već stoljećima je rasprostranjen uzgoj ginkgo stabla i koristi se kao hrana ili u medicinske svrhe, posebno u azijskim kulturama. Smatra se da pomaže u održavanju i unapređenju kognitivnog učinka.

Što je DHA?

DHA ili dokosaheksaenoična kiselina esencijalna je masna kiselina koja se u visokim koncentracijama nalazi u mozgu. Za ovaj dodatak prehrani, DHA je dobivena iz ulja tune.

NUTRILITE ginkgo biloba s DHA sastoji se od 55 mg ekstrakta ginkgo bilobe i 60 mg DHA. Ona također sadrži gotu kola, indijsku biljku s dugom povijesti u tradicionalnoj medicini i ekstrakt agruma. Ne sadrži umjetne okuse ni konzervanse.

Jedna kapsula dva puta dnevno, po mogućnosti uz obroke, preporučuje se za one koji žele iskoristiti prednosti ovih biljnih ekstrakata i prirodnih koncentrata.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem