Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Nova reciklirajuća ambalaža, ista kvaliteta

Vitamini i dodaci prehrani

Uživajte u slatkom ljetnom pikniku s Biljnim proteinom, isprobajte najnoviji kreativni recept: ukusni namaz od džema od maline i badema.

Nova ambalaža za održivi okoliš

NUTRILITE™ biljni protein, jedan od naših najpopularnijih proizvoda zbog svoje kvalitete i ugleda, ove godine prolazi kroz poboljšanja. Naši su stručnjaci dizajnirali ambalažu u novom, modernom stilu i s novim materijalom usklađenijim s pakiranjem drugih NUTRILITE dodataka prehrani.

Osim estetskih promjena, pakiranje ima ergonomski poklopac za praktičnost uporabe i navoj za zadržavanje svježine nakon otvaranja. Sada je napravljen od reciklirajuće plastike te tako doprinosi zaštiti okoliša i može se odlagati na uobičajen način, dostupan u cijelom svijetu. I dalje možete uživati u istoj visokoj kvaliteti proteina, ali na način koji jamči svježinu i održivi okoliš.

Ovo novo pakiranje i recept za namaz od džema i badema pravo su nadahnuće.

Ljeto, vrijeme piknika

Ovog ljeta probajte nešto novo s laganim okusom malina u vašim sendvičima ili na integralnom kruhu - uz dodatak proteina! Za ovaj ukusni recept izvukli smo najbolje od sastojaka koji su oduvijek podjednako omiljeni i odraslima i djeci. Nemojte se bojati dodati svoje okuse i dati svojoj piknik košari ukusan poticaj!

Sastojci
120 g džema od malina
1 žličica NUTRILITE™ biljnog proteina
1 žlica sjeckanih badema
4 kriške integralnog kruha

Uputstva
Pomiješajte džem sa žličicom NUTRILITE™ biljnog proteina. Pržite nasjeckane bademe u tavi za kuhanje bez prianjanja 1 do 2 minute dok lagano ne potamne. Prepržite (tostirajte) kruh. Na kruh namažite džem, pospite prepržene bademe i poslužite.

Količina: 1 ili 2 obroka

Možete odabrati bilo koji džem. Također možete koristiti sjeckane pistacije umjesto prženih badema.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem