Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Cjelokupna izdržljivost

Vitamini i dodaci prehrani

Nedostaje vam energije? Isprobajte NUTRILITE sibirski ginseng Plus!

Čini se da postoje brojna brza rješenja za zaposlene, umorne ili iscrpljene ljude. Kava i ostali napitci s kofeinom popularan su izbor, kao i energetska pića (savjet: za energetsko piće drugačije od ostalih, isprobajte XS™ Power Drink!).
Ali vi tražite više fizičke i mentalne energije, a želite prirodna, dugoročna rješenja koja možete uzimati svaki dan? Onda je NUTRILITE™ sibirski ginseng Plus pravo rješenje za vas. Ovaj dodatak prehrani sa sibirskim ginsengom i ginkgo bilobom, koji pomažu u postizanju optimalnih mentalnih i kognitivnih aktivnosti, uzima se tri puta dnevno, a i poboljšava i fizičku i mentalnu aktivnost.

Tradicionalni sastojci s Istoka

Sibirski ginseng koristi se već stoljećima u istočnoeuropskim zemljama, osobito u Kini i Rusiji. Tradicionalno se koristi kao podrška imunološkom sustavu za sprečavanje prehlade i gripe, oporavak i povećanje vitalnosti. Smatra se da ovaj egzotični sastojak podržava mentalne i fizičke sposobnosti u slučajevima slabosti, iscrpljenosti i umora.
Ginkgo biloba dobiva se iz lišća drevnog ginkgo stabla, porijekom iz Kine. Ovaj sastojak pomaže u održavanju dobre kognitivne funkcije i pridonosi normalnoj cirkulaciji krvi, povezanoj s radom i aktivnosti mozga.
Možda ste već upoznati sa sastojkom ginko biloba kroz druge NUTRILITE proizvode, NUTRILITE ginkgo biloba s DHA, koji se preporuča za ljude kojima je potrebna veća koncentracija i dobro mentalno stanje. NUTRILITE sibirski ginseng Plus dodatak je prehrani za one koji traže više mentalne i fizičke energije.

Zašto uzimati ovaj dodatak prehrani?

NUTRILITE je posebno formulirao Sibirski ginseng Plus dodatak prehrani s uravnoteženom kombinacijom sibirskog ginsenga i ginkgo bilobe. Ovi posebni sastojci podržavaju vaše mentalno i fizičko stanje u svakodnevnom životu, na način da:

  1. podržavaju vaš imunološki sustav

  2. doprinose normalnoj cirkulaciji (povezano s radom i aktivnosti mozga)

  3. optimalnoj mentalnoj i kognitivnoj aktivnosti


Zahvaljujući navedenim svojstvima sastojaka, NUTRILITE sibirski ginseng Plus mogao bi biti idealna nadopuna za iscrpljene i umorne ljude koji se žele oporaviti. Također, može pomoći onima koji trebaju dodatnu energiju za užurbanu svakodnevicu.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem