Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Lakoća kretanja uz NUTRILITE

Vitamini i dodaci prehrani

Isprobajte novi dodatak prehrani kako biste zaštitili dijelove tijela važne za kretanje.

Osjećate li ponekad da vaši zglobovi više nemaju onu fleksibilnost koju su imali nekad? Možda uživate u sportskim aktivnostima i ponekad osjetite ukočenost u zglobovima. Ili ste možda primjetili nefleksibilnost u zglobovima tijekom svakodnevnih radnji kao što je ustajanje nakon dugotrajnog sjedenja ili penjanje uz stepenice.

Nelagoda u zglobovima i kostima nije samo znak starenja koje morate prihvatiti. Simptomi se mogu pojaviti kod svakoga, bilo koje dobi - naročito kod onih koji se redovito bave sportovima koji troše zglobove kao što je trčanje. Međutim, ne zaboravite zaštititi zdravlje svojih zglobova i kostiju kako biste ostali u dobroj formi i fleksibilniji.

NUTRILITE™ znanstvenici osmislili su dodatak prehrani koji sadrži glukozamin i drevnu biljku tamjan - NUTRLITE glukozamin s tamjanom.

Što su glukozamin i tamjan?

Glukozamin je prirodni sastojak koji se nalazi u našoj hrskavici. Glukozamin dodatak prehrani, kao što je NUTRILITE glukozamin s tamjanom, dobiven je od tvari pod nazivom hitin, koji se nalazi u ljušturama školjaka.

Drugi ključni sastojak u ovom dodatku prehrani je tamjan. Kao biljka koja se dugo koristi u Ayurvedskim i drugim tradicionalnim oblicima medicine, tamjan može imati pozitivnu ulogu u podržavanju zdravlja kostiju, zglobova i mišića te je odličan partner glukozaminu važnom za podržavanje hrskavice.

Kao i svi NUTRILITE proizvodi, možete biti sigurni da vaš dodatak prehrani sadrži prirodne sastojke bez umjetnih boja ili konzervansa. Ovaj proizvod mogu uzimati odrasli i djeca starija od 12 godina, pogodan je za dijabetičare, ali ne i za svakoga alergičnog na školjke.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem