Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Podrška za vaše kosti

Vitamini i dodaci prehrani

Investirajte u dobrobit svojih kostiju s novim NUTRILITE kalcij magnezijem D Plusom

Lako ih uzimamo zdravo za gotovo, ali one zapravo trebaju redovitu njegu i održavanje. Uostalom, one moraju trajati doživotno. Što su one? Vaše kosti! 206 kostiju u ljudskom tijelu, složeno povezane. Međutim vaš kostur nije samo za podršku - on je također živi organizam.

Jak za budućnost

U dobi od 18 do 30 godina optimalno je vrijeme za izgradnju gustoće i jakosti kostiju redovitim vježbanjem. Aktivnosti kao što su planinarenje, trčanje ili plesanje dobre su ne samo za rast mišića, već i za kosti, jer su to aktivnosti koje kosti ne opterećuju – čak su i bolje od drugih sportova, kao što su plivanje i biciklizam.

Naše kosti neće se prestati razvijati odrastanjem i postizanjem pune visine. Obnova kostiju je kontinuirani proces, kalcij, magnezij i vitamin D imaju svoju ulogu u održavanju normalnih kostiju. NUTRILITETM kalcij magnezij D Plus velik je izvor kalcija te magnezija i pomaže održavati dovoljnu razinu u prehrani - u suprotnome tijelo će uzeti kalcij koji mu je potreban iz kostiju.

Koristan vitamin D

Ono što je novo u Kalcij magneziju D Plusu, je dodatak vitamina D koji pomaže tijelu da apsorbira kalcij. Kada je naša koža izložena suncu, tijelo prirodno proizvodi vitamin D3. No posebno tijekom dugih zimskih mjeseci bez sunca, možda vaše tijelo neće dobiti dovoljno vitamina D.

Svi prirodni sastojci

Za Kalcij magnezij D Plus, NUTRILITE je pronašao jedan od najkoncentriranijih biljnih izvora kalcija - koraljne crvene alge, koje su također poznate kao kalcificirane alge. Viši znanstveni istraživač Kevin Gellenbeck objašnjava: "To je bogat prirodni resurs, prepun kalcija, magnezija i minerala u tragovima iz mora."

Koraljne crvene alge rastu u oceanu na obalama Islanda. Tijekom svog života, biljka prirodno kalcificira. Ove kalcificirane naslage se lome i padaju na morsko dno, gdje ih NUTRILITE sakuplja.

Možda o njima ne razmišljamo često, ali razvoj jakih kostiju danas imat će velike koristi kasnije u životu. NUTRILITE kalcij magnezij D Plus posebno je osmišljen kako bi se osiguralo da su vaše kosti u dobroj formi i da će tako ostati.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem