Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Prijeđite na sljedeću razinu

Vitamini i dodaci prehrani

Savladali ste osnove. Dr. Kurscheid će nam pokazati neke napredne vježbe.

U Amagramu online za mjesec kolovoz naučili ste neke vježbe za početnike. Sada, kada vaš trbuh, bedra i stražnjica pokazuju napredak, spremni ste za prelazak na sljedeću razinu.

Vježba 1: trening pomoću traka za vježbanje

Ova vježba jača mišiće ramena. Započnite stojeći na traci s nogama raširenim u širini ramena. Uzmite lijevi kraj trake u desnu ruku i desni kraj u lijevu. Od ove početne pozicije, počnite dizati već pomalo savijene ruke dok ne dođete do razine ramena (ne više od toga). Zatim lagano spustite ruke natrag u početni položaj.

Imajte na umu. Trake za vježbanje imaju različite stupnjeve otpora. Za ove vježbe žene bi trebale koristiti trake sa srednjim, a muškarci s većim otporom. Isto tako, žene bi trebale koristiti jednu traku srednje snage otpora, a muškarci dvije. Traka koju odaberete treba vam omogućiti da napravite maksimalno 12 ponavljanja.

Vježba 2: vježbe izdržaja

Ova vježba jača bočne trbušne mišiće, stražnjicu i mišiće nogu.
Početnici: legnite na desnu stranu s desnim laktom na podu. Podignite kukove dok vaše tijelo ne bude potpuno ravno i držite 45 sekundi. Ponovite s druge strane.
Iskusniji: istegnite gornju ruku preko glave. Kada ste na desnoj strani, spojite lijevu ruku i koljeno zajedno, a zatim ponovo ispružite. Ponovite s druge strane.

Savjeti dr. Kurscheida

Ponavljanje i izmjena svake vježbe samo tri puta jednaka je laganijem kružnom treningu - u samo 6 minuta!

Obratite pažnju da dobivate dovoljno magnezija u prehrani uzimajući na primjer najnovije proizvode na tržištu: Amway™ mineralne paketiće (vidi okvir s lijeve strane).

A kako biste ojačali mišiće, uzimajte NUTRILITE™ biljni protein. Primjerice, u ovom ukusnom proteinima obogaćenom doručku.

Puding od riže s pistacijem i grožđicama

  1. 25 g riže dugog zrna

  2. 250 ml mlijeka (obranog ili punomasnog)


  3. 1 žličica

  4. 10 g šećera u zrnu

  5. 10 g grožđica

  6. ½ žličice mljevenog cimeta

  7. 10 g nasjeckanog pistacija

  8. komadić maslaca


Uputstva

Stavite rižu u cjedilo i isperite pod mlazom hladne vode sve dok voda ne postane čista. Stavite grožđice u toplu vodu da se natope. U posudi za kuhanje bez prianjanja zakuhajte mlijeko, dodajte rižu, smanjite temperaturu i ostavite da se kuha 15 minuta češće miješajući kako biste spriječili prianjanje na dno lonca.

Kada je riža skuhana dodajte šećer, 1 žličicu Biljnog proteina, ocijeđene grožđice i cimet te miješajte na laganoj vatri kako bi se svi sastojci pomiješali. Prebacite u manju zdjelu i poslužite dok je toplo.

Ako želite dobiti puding, uklonite s vatre i ostavite neko vrijeme da se stisne. Namastite plastičnu malu šalicu s maslacem, prebacite rižu u manju čašu pritiskajući žlicom i odmah je okrenite na tanjur. Pospite pistacijem i poslužite.

Količina: 1 obrok

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem