Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

NUTRILITE prirodni multikaroten

Vitamini i dodaci prehrani

Koja je tvar odgovorna za boje voća i povrća? I koja je korist od karotena?

Karotenoidi su jedna od najčešćih grupa prirodnih pigmenata. To je ono što povrću i voću daje boju. Žuta i narančasta boja mrkve, marelice, tikvice i slatkog krumpira dolazi iz luteina, a sočna zelena špinata i kelja od klorofila.

Zaštita očiju

Karoten i lutein samo su dva od preko 600 poznatih karotenoida. Beta-karoten, na primjer, važan je za zdravlje očiju, a vitamin A štiti površinu oka, rožnicu.

Povećajte unos vitamina A

NUTRILITE™ prirodni multikaroten antioksidantni je dodatak prehrani s mješavinom karotenoida iz prirodnih izvora. Njegov ekskluzivni kompleks karotena sličan je onome kojeg nalazimo u smjesi raznog voća i povrća. NUTRILITE prirodni multikaroten dodatak prehrani posebno je važan za ljude koji nemaju redovite prehrambene navike ili koji ne konzumiraju dovoljno voća i povrća. Ne sadrži umjetna sladila, boje, okuse i konzervanse, gluten, laktozu te je siguran za dijabetičare.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem