Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Vježbanje s dr. Kurscheidom

Vitamini i dodaci prehrani

Kako najbolje uživati u ljetu i dalje jačati trbuh, pozadinu i bedra.

Ljetno je vrijeme! Ispred vas je prekrasan dan i želite provesti svoje slobodno vrijeme u parku. Što s vašim planiranim treningom u teretani? Ponovo biste ga preskočili... ali ne i vaše vježbe! Kako je dobra tjelesna kondicija vrlo važna za tijelo i dušu, naš stručni predavač za nutricionizam, dr. Thomas Kurscheid, predlaže neke vježbe koje možete izvoditi na otvorenom.

Vježba 1: Jednonožni iskorak

To je dobra vježba za jačanje stražnjice i prednjeg dijela bedara. Započnite s desnom nogom naprijed i lijevom nogom nazad oko 1 metar.
Početnici: Savijajte koljeno prednje noge sve dok koljeno stražnje ne dodirne tlo.
Srednje napredni: Držite težinu na prednjoj nozi.

Vježba 2: Vježbe za trbušne mišiće

Ova vježba je odlična za trbušne mišiće. Lezite na leđa i podignite lijevu nogu. Stavite lijevu ruku iza glave kako biste je stabilizirali i držite u tom položaju. To će vam pomoći držati leđa savinuta i pritisnuta uz zemlju.
Ispružite desnu ruku, a zatim pomičite svoju ispruženu ruku i nogu prema trbuhu. Ponovite s desnom nogom i lijevom rukom.
Početnici: Tijekom prva dva tjedna, ponovite onoliko puta koliko možete. Prestanite kada počnete osjećati peckanje u mišićima.
Napredni: Ponovite koliko god puta možete sve dok stvarno ne "osjetite vrućinu" u trbušnim mišićima.

Savjeti dr. Kurscheida

Početnici bi se trebali držati najjednostavnijih varijacija prva dva tjedna vježbanja prije prelaska na sljedeću razinu.
Napredni bi trebali završiti s najtežim varijacijama ovih vježbi od 12 puta ili dok više ne mogu. Za veći učinak trebali bi odmah nastaviti s početničkim vježbama sve dok ih mogu izvoditi.
Kako biste podržali razvoj mišića, uzmite 10 g proteina u prva dva sata nakon treninga, na primjer, 200 ml mlijeka ili 100 g jogurta s NUTRILITE™ biljnim proteinom.
Više savjeta od dr. Kurscheida pronađite u našem tiskanom Amagramu u poglavlju Živite bolje i u našem sljedećem izdanju Amagrama online.

Hidratizacija

NUTRILITE™ FITH₂O™ niskokaloričan je proizvod s malim udjelom ugljikohidrata koji će vodi dati okus. Njegov kompleks crvene naranče i vitamini osiguravaju hidrataciju i hranjive tvari te snažne antioksidanse za zaštitu od slobodnih radikala. Praktično pakiran u male paketiće lako ga je ponijeti sa sobom i odličan je proizvod za otvaranje prodaje kada se strankama daje kao uzorak.

NUTRILITE FITH₂O prikladan je za muškarce i žene s užarbanim životnim stilom koji vježbaju sat ili manje ili za svakoga tko je svjestan zdravlja i želi spriječiti dehidraciju.


NUTRILITE FITH₂O antioksidantima obogaćen napitak - okus mandarine
Br. proizvoda 103786
NUTRILITE FITH₂O antioksidantima obogaćen napitak - okus breskve
Br. proizvoda 103787

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem