Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© stocksy.com

Dovedite se u formu s kratkim vježbama

Kontrola težine

Pokrenite se s mikro vježbanjem

Kako napredujete s ciljevima programa kontrole tjelesne težine? Zahtjevan način života, posao, djeca i društvene obveze često stavljaju na zadnje mjesto naše osobne prioritete. Dnevno vježbanje može biti kraće nego što mislite i ne zahtijeva posebnu opremu, pa svi možemo ugurati vježbanje u naše rasporede.

Jedna minuta = pogodnosti

Samo 60 sekundi aktivnosti može donijeti veliku promjenu! Pokušajte:

© Fotolia
  1. Trčanje na mjestu

  2. Skokovi s raznoženjem i odručenjem

  3. Trbušnjaci

  4. Sklekovi

  5. Trčanje gore dolje po stepenicama

© Fotolia

Ako trebate nešto lakše za početak, bacite mekani predmet poput čarape ili šala u zrak i uhvatite ga više puta; prebacite predmet iz jedne ruke u drugu oko struka u smjeru kazaljke na satu, a zatim u suprotnom smjeru ili udarajte naizmjenično nogama ispred sebe.

Kretanje uz glazbu

Prosječna pjesma traje tri minute. Plešite na brži tempo melodije ili ponovite svoje pokrete u ritmu pjesme.

Ili počnite s laganim pokretima u prvoj minuti, a zatim napravite teže vježbe u sljedećoj minuti poput sklekova, a zatim završite s laganim vježbanjem u zadnjoj minuti.

Pohvalite se za postignuti napredak

Do kraja prvog tjedna primijetit ćete kako se izvrsno osjećate. Nakon još dva tjedna, zapazit ćete pozitivnu promjenu u razini energije i tonusu mišića – i u vašem umu. Pokušajte ponoviti svoje mikro vježbanje tijekom dana, kada god vam to odgovara. Neka vam to postane svakodnevna navika, na primjer, svako jutro prije nego što probudite djecu ili ih pokupite iz škole. I ne zaboravite se nagraditi bodykey Zamjenskim obrokom u pločici - to je savršeni proizvod za pojesti kada ste u pokretu.

Na kraju svakog tjedna pogledajte se u zrcalo, nasmiješite se i recite: „Dobro si to uradio/-la".

For more hints and tips visit our "Amway, Together at home" content hub here

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem