Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Jednostavno, učinkovito i ukusno!

Kontrola težine

Nemojte čekati - probajte naše fantastične bodykey instant obroke već danas!

Želite smanjiti težinu - i zadržati postignutu? Mislite da je teško spojiti užurban radni raspored s pravilnom zdravom prehranom? Ili jednostavno ne volite kuhati? Tada bi bodykeyTM instant obroci mogli biti odgovor koji ste tražili!

S jedinstvenim okusom i vrlo praktični

Kako bismo se osjećali dobro i bolje se snalazili u našim svakodnevnim životima moramo brinuti o sebi i vlastitoj dobrobiti. Prvi korak da to i ostvarimo je dobro jesti. U tome nam može pomoći Amwayev najnoviji asortiman ukusnih bodykey™ instant obroka! Ukusni, praktični i velika pomoć u kontroli porcija.

Ovi odlični instant obroci dolaze u fantastičnom rasponu različitih juha, kremastih napitaka i proteinskih pločica te kao ukusni biljni čaj - sve u pakiranju jednostavnom za rukovanje. Praktični i ukusni, oni su također idealni za kontrolu obroka.

Birajte: sigurno ćete naći nešto za sebe

Znajući da smo svi različiti i imamo svoje potrebe, Amway je razvio tri različite vrste svakog instant obroka: s manje ugljikohidrata, s manje masnoće i uravnotežene. Oznake u boji pomoći će vam da odaberete onaj pravi. Želite li konzumirati manje masnoća? Odaberite proizvode s crvenom oznakom. Imate li osjećaj da ste pojeli previše ugljikohidrata? Odaberite proizvode sa žutom oznakom. Ili želite oboje smanjiti jednako? Odaberite s narančastom oznakom.

Osim toga, svaki proizvod ima dva odlična okusa. Kremasti napitci od čokolade ili vanilije, proteinske pločice od čokolade ili crvenog voća, juhe od rajčice ili vegetarijanske juhe - koje ćete prvo probati? Svi su spremni za brzu pripremu ukusnog instant obroka ravno iz pakiranja! Zamijenite jedan obrok dnevno s bodykey instant obrokom - samo odaberite doba dana kada ste previše zauzeti da pripremite domaći obrok. To će vam pomoći da uštedite vrijeme i kontrolirate kvalitetu i količinu hrane koju jedete. Kombinirajte jedan instant obrok dnevno s dva redovita obroka i dobit ćete raznoliku i dobro uravnoteženu dnevnu prehranu.

Nemojte čekati - odlučite što ćete jesti i naručite svoj prvi instant obrok već danas!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem