Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© StockFood

Pečene jabuke i kruške s brusnicama i kaduljom

Recepti

Priprema i vrijeme kuhanja: 1 sat i 10 minuta

Sastojci:

  1. 4 srednje jabuke, npr. Gala ili Cox

  2. 2 srednje kruške, npr. Comice ili Rocha, narezane na četvrtine

  3. 2 žlice svježih brusnica

  4. 2 žlice maslaca, u kockicama

  5. lišće kadulje za ukras

Priprema:

  1. Prethodno zagrijati pećnicu na 180°C (ventilator na 160°) | 350 F | plin 4.

  2. Na pladnju za pečenje rasporedite cijele jabuke, kruške narezana u četvrtinama i brusnice. Pospite kockice maslaca po jabukama i kruškama.

  3. Pecite oko 1 sat dok ne postanu vrlo mekane na ubod vrha noža; jabuke bi trebale izgledati smežurano.

  4. Izvadite iz pećnice i ostavite na kratko da se ohladi. Ukrasite lišćem kadulje i poslužite.

Pečene jabuke i kruške s brusnicama i kaduljom (kao PDF / kao ePub (elektronska publikacija) )

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem