Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© Stockfood

Rumunjski kruh pripremljen na štednjaku

Recepti

Vrijeme pripreme: 3 sata

Vrijeme pripreme: 1,5 sata

Kuhinjski pribor:

  1. iCook Lonac s poklopcem od 2 litre

  2. iCook Veliki poklopac

  3. iCook Lonac s poklopcem od 8 litara

  4. Mjerna posuda i pribor

  5. Sito (za prosijavanje brašna)

Sastojci:

  1. 1 kg brašna

  2. 500 ml vode

  3. 2 žličice aktivnog/suhog kvasca

  4. 1 žličica soli

  5. 2 žličice šećera

Priprema:

  1. Zagrijte vodu u iCook Loncu od 2 litre , dok ne postane mlaka i prosijte brašno u iCook Veliki poklopac. Napravite udubljenje u sredini brašna.

  2. Dodajte sol, šećer i kvasac, zatim zalijte sastojke mlakom vodom i ostavite 10 minuta.

  3. Rukama miješajte sastojke dok se ne dobijete tijesto.

  4. Mijesite tijesto dok ne postane mekano i rastezljivo, a zatim ga ostaviti da se diže oko sat vremena (dok se dvostruko ne poveća volumen).

  5. Stavite iCook Lonac od 8 litara na štednjak i lagano ga zagrijte, zatim stavite tijesto unutra i ostavite ga još 15 minuta da se podigne.

  6. Smanjite na najnižu temperaturu, stavite poklopac na iCook Lonac i ostavite kruh da se peče 50 minuta.

  7. Isključite štednjak i ostavite kruh da odstoji 20 minuta.

  8. Uživajte!

Savjet ANP-a: Iskoristite vrijeme dok se tijesto diže i peče kako biste pripremili odgovarajući recept, pročitajte Amagram ili provjerite sa strankom!

Možete preuzeti recept kao PDF za ispis ili kao ePub (elektronska publikacija) za uporabu s vašim omiljenim čitačem ili spremanje na vaš prijenosni uređaj.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem