Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© StockFood

Čokoladni mousse s kupinama i vrhnjem

Recepti

Priprema i vrijeme kuhanja: 30 minuta

Vrijeme kuhanja: 4 sata

Sastojci:

  1. 200 g tamne čokolade, nasjeckane, plus 50 g više za posluživanje

  2. 100 g mliječne čokolade, nasjeckane

  3. 3 žlice neslanog maslaca, u kockicama

  4. 500 ml tučenog vrhnja

  5. 3 žlice šećera u prahu

  6. 4 velika žumanjka

  7. 1/2 žlice ekstrakta vanilije

  8. 150 g kupine

Priprema:

  1. Kombinirajte čokoladu, maslac i kremu od 60 ml u iCook posudu za miješanje namještenoj na pola napunjenoj iCooka posudi od 3 litre.

  2. Promiješati dok ne postane glatka i na rastopi se ravnomjerno prije nego posudu uklonite s vatre i ostavite je da se ohladi.

  3. U međuvremenu, izmiješajte kremu u većoj iCook posudi za miješanje dok se ne učvrsti. Istucite žumanjke sa šećerom i ekstraktom vanilije u zasebnoj zdjeli dok ne poblijede i postanu gusti (2-3 minute).

  4. Postepeno izmiješajte rastopljenu smjesu čokolade sa smjesom žumanjaka dok ne postane glatka i ujednačena..

  5. Umutiti oko jedne trećine šlaga u smjesu čokolade, a zatim presavijati kroz većinu ostatka sve dok ne nestanu vidljivi ostaci kreme; ostavite oko 2-3 žlica šlaga za ukrašavanje.

  6. Podijeli pjenu u četiri čaše za posluživanje. Pokrijete i ostavite da se hladi 4 sata; ohladite također i rezervirni šlag.

  7. Kada ste spremni za posluživanje, stavite na vrh svakog moussa rezervni šlag i nekoliko kupina.. Prije posluživanja naribajte više tamne čokolade.

Čokoladni mousse s kupinama i vrhnjem (kao PDF / kao ePub (elektronska publikacija) )

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem