Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© StockFood

Čokoladni mousse s kupinama i vrhnjem

Recepti

Priprema i vrijeme kuhanja: 30 minuta

Vrijeme kuhanja: 4 sata

Sastojci:

 1. 200 g tamne čokolade, nasjeckane, plus 50 g više za posluživanje

 2. 100 g mliječne čokolade, nasjeckane

 3. 3 žlice neslanog maslaca, u kockicama

 4. 500 ml tučenog vrhnja

 5. 3 žlice šećera u prahu

 6. 4 velika žumanjka

 7. 1/2 žlice ekstrakta vanilije

 8. 150 g kupine

Priprema:

 1. Kombinirajte čokoladu, maslac i kremu od 60 ml u iCook posudu za miješanje namještenoj na pola napunjenoj iCooka posudi od 3 litre.

 2. Promiješati dok ne postane glatka i na rastopi se ravnomjerno prije nego posudu uklonite s vatre i ostavite je da se ohladi.

 3. U međuvremenu, izmiješajte kremu u većoj iCook posudi za miješanje dok se ne učvrsti. Istucite žumanjke sa šećerom i ekstraktom vanilije u zasebnoj zdjeli dok ne poblijede i postanu gusti (2-3 minute).

 4. Postepeno izmiješajte rastopljenu smjesu čokolade sa smjesom žumanjaka dok ne postane glatka i ujednačena..

 5. Umutiti oko jedne trećine šlaga u smjesu čokolade, a zatim presavijati kroz većinu ostatka sve dok ne nestanu vidljivi ostaci kreme; ostavite oko 2-3 žlica šlaga za ukrašavanje.

 6. Podijeli pjenu u četiri čaše za posluživanje. Pokrijete i ostavite da se hladi 4 sata; ohladite također i rezervirni šlag.

 7. Kada ste spremni za posluživanje, stavite na vrh svakog moussa rezervni šlag i nekoliko kupina.. Prije posluživanja naribajte više tamne čokolade.

Čokoladni mousse s kupinama i vrhnjem (kao PDF / kao ePub (elektronska publikacija) )

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem