Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© StockFood

Odrezak od lososa na poriluku s rajčicama

Recepti

Jednostavan i ukusan ručak prepun Omega-3 masnih kiselina, pripremljen u samo 25 minuta.

Priprema i vrijeme kuhanja: 25 min.

Sastojci:

  1. 2 velika poriluka, narezana, oprana i osušena

  2. 4 velike rajčice, s jezgrom i urezanim slovom x na donjoj strani

  3. 100 g šampinjona

  4. 2 žlice limunovog soka

  5. 2 žlice maslaca

  6. 150 ml povrtnog temeljca

  7. 4 fileta lososa bez kože, ~ 180 g svaki s kostima

  8. 2 žlice maslinovog ulja

  9. meko zeleno bilje, npr. peršin, vlasac, estragon, itd., za ukrašavanje

  10. sol i svježe mljeveni papar

Priprema:

  1. Pržiti poriluk u iCook loncu za kuhanje od 1 litre u slanoj vodi 2-3 minute dok ne omekša. Izvadite iz vode u zdjelu ledene vode pomoću žličice s rupicama.

  2. Ubacite rajčice u kipuću vodu 10-15 sekundi. Izvadite u zdjelu ledene vode pomoću žličice s rupicama.

  3. Ostavite da se rajčice ohlade prije nego što ogulite koru, uklonite sjemenke i narežete ih na kockice. Očistite i narežite gljive i odmah ubacite u limunov sok.

  4. Zagrijte maslac i temeljac od povrća u iCook većoj tavi za pirjanje na srednjoj temperaturi. Dodajte poriluk i lagano zagrijte.

  5. Začinite filete lososa solju i paprom. Zagrijte maslinovo ulje u tavi na srednje jakoj vatri i pržite lososa oko 3-4 minute sa svake strane dok ne postane čvrst na dodir i neprozirnog izgleda.

  6. Dodajte kockice rajčice i narezane gljive na poriluk i zagrijte nekoliko minuta, zatim začinite.

    Losos i povrće poslužite u toplim zdjelama i ukrasite nekim biljem.

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem