Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© Shutterstock

Janjetina tandoori – tradicionalno poznata pod imenom Tandir Kebab

Recepti

Razina težine: lako
Upotrijebljena oprema: lonac s poklopcem iCook od 8 l
Sastojci: 3 kg janjećeg buta (bez kosti, zamrznutog), 400 g janjećeg hrpta (zamrznutog), ½ žličice soli, ½ žličice crnog papra, 1 žlica kumina, 1 žlica sušenog timijana
Način pripreme

  1. Zamrznuti janjeći but i hrbat stavite ravno u lonac i pospite solju, crnim paprom, kuminom i sušenim timijanom. Zatvorite lonac poklopcem i postavite ga na ploču štednjaka na najmanjoj vatri.

  2. Neka se kuha 2,5 sata bez otvaranja poklopca. Nakon što se poklopac potpuno zatvori, meso će se učinkovito zgotoviti bez dovoda zraka i pritom ostati mekano zahvaljujući funkciji parnog zaključavanja lonca iCook.

  3. Maknite lonac s vatre i vaša janjetina tandoori spremna je za posluživanje!

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Povezani sadržaj

© Shutterstock

Odrezak sa smjesom gorgonzole, maslaca i začinskog bilja te pireom od muškatne tikve i krumpira

Recepti

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem