Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© StockFood

Kremasta juha od metvice i graška s prepečenim kockicama kruha

Recepti


iCook posuđe koje se koristi:vaš omiljeni nož iz iCook kompleta od 5 noževa, tava s poklopcem (25 cm), lonac s poklopcem od 3 litre i blender


Sastojci:

  1. 300 g smrznutog mladog graška

  2. 20 g lišća metvice

  3. 100 g lišća špinata

  4. 1 poprženi luk, sitno nasjeckan

  5. 3-4 češnja češnjaka, sitno nasjeckana

  6. 100 ml tučenog vrhnja

  7. 300 ml vašeg omiljenog bujona

  8. 4 kriške kruha

  9. 3 žlice maslinovog ulja

  10. 1 žlica limunovog soka

  11. 1 žlica balzamičnog octa


Recept:

  1. Ulijte malo maslinovog ulja u posudu i uključite štednjak na srednju temperaturu. Nakon što se ulje ugrije, dodajte luk i miješajte dok ne omekša.

  2. Dodajte smrznuti grašak, špinat i metvicu. Čvrsto zatvorite poklopac posude kako biste omogućili VITALOK proces. Smanjite na najnižu temperaturu i ostavite 10 minuta – ne zaboravite da tijekom kuhanja ne skidate poklopac.

  3. Dok se povrće kuha, odrežite koricu na kruhu te ga narežite na male kriške od 2 cm. Stavite ih u tavu na srednju temperaturu i prepecite.

  4. U maloj zdjeli pomiješajte maslinovo ulje, sitno nasjeckani češnjak, limunov sok, balzamični ocat te sol i papar. Kad spojite sve ove sastojke, prelijte ih po prepečenim kockicama kruha i kuhajte dok tekućina ne ispari.

  5. Nakon što se povrće kuhalo 10 minuta, uklonite poklopac i dodajte vrući bujon i vrhnje. Izmiješajte ručnim mikserom dok juha ne postane glatka i kremasta – ili ako pravite manju porciju ove juhe, izmiješajte je u iCook blenderu.

  6. Poslužite juhu sa žlicom punom vrhnja i prepečenim kockicama kruha. Uživajte!

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Povezani sadržaj

Juha od bundeve i slatkog krumpira s kokosovim mlijekom

Recepti

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem