Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© Shutterstock

Vegetarijanske punjene gljive

Recepti


Sastojci:

  1. 40 šampinjona

  2. 1 crvena paprika babura

  3. 40 g pečene crvene paprike babure, nasjeckane

  4. ½ luka srednje veličine

  5. 3 mlada luka

  6. 2 žličice origana

  7. 6 žlica krušnih mrvica

  8. 4 žlice parmezana, naribanog

  9. 30 g svježeg peršina

  10. 2 žlice maslinovog ulja

  11. ½ žlice soli, odnosno po želji

  12. ½ žličice mrvljenog papra, odnosno po želji


Priprema:

  1. Operite šampinjone i uklonite im stručke.

  2. Pola stručaka nasjeckajte na vrlo male komadiće, a drugu polovinu bacite. Nasjeckajte luk, mladi luk, crvenu papriku baburu, pečenu papriku i peršin.

  3. Zagrijte maslinovo ulje u tavi za prženje iCook s premazom protiv prianjanja, promjera 25 cm. U tavu dodajte stručke šampinjona, crvenu papriku, pečenu papriku, mladi luk i luk i pirjajte. Pirjajte 5 minuta dok paprika i luk ne omekšaju, pa dodajte origano, sol i mrvljeni papar.

  4. Obrišite tavu kuhinjskim papirom, a potom u nju stavite šampinjone tako da im je strana sa stručkom okrenuta prema gore i obilato ih napunite punjenjem.

  5. Stavite ih na ploču štednjaka, na slabu vatru, i poklopite poklopcem.

  6. Držite na vatri 15 minuta ili dok se šampinjoni ne skuhaju do kraja.

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem