Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Ruska salata „Haringa pod krznenim ogrtačem”

Recepti

Sastojci:

  1. 2 cikle

  2. 3 krumpira

  3. 3 mrkve

  4. 230 g filea haringe

  5. 2 slatko-kisele jabuke

  6. 1 luk, očišćen i nasjeckan

  7. 2 jaja

  8. 200 g majoneze

  9. nekoliko listova peršina

Priprema:

  1. Iscijedite file haringe.

  2. Kuhajte ciklu 30 – 40 minuta u plitkom loncu od 3 litre, a krumpir i mrkve 20 – 25 minuta u plitkom loncu od 2 litre. Ostavite povrće da se hladi.

  3. Skuhajte jaja utvrdo u plitkom loncu od 1 litre. Ostavite po strani da se hladi.

  4. Ogulite krumpire i cikle. Nosite kuhinjske rukavice kako biste zaštitili ruke od mrlja.

  5. iCook kompletom od 5 noževa nasjeckajte file haringe, krumpire, mrkve i jabuke (kockice od oko 0,5 cm).

  6. Skinite ljuske s jaja, pa naribajte jaja iCook velikim ribežom. Zatvorite ih u posudu za miješanje od nehrđajućeg čelika s poklopcem i stavite u hladnjak.

  7. Naribajte cikle.

  8. Složite sloj krumpira u posudu za posluživanje pa ga prelijte majonezom. Potom na njega stavite sloj haringe i luka, pa dodajte sol i majonezu. Povrh njega stavite slojeve mrkve i cikle, pa dodajte sol i majonezu. Zadnji sloj čine jabuke.

  9. Poravnajte rubove, pa vrh i bočne stranice premažite majonezom. Pokrijte prianjajućom folijom i stavite u hladnjak na nekoliko sati ili preko noći.

  10. Prije posluživanja pospite ribanim jajima i listićima peršina.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem