Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© Stockfood

Uštipci punjeni bakalarom (accras) s gratin papajom s ostrva Martinik

Recepti

Uštipci punjeni bakalarom (accras)– Sastojci:

  1. 230 g desaliziranog bakalara bez kosti

  2. 0,5 l suncokretovog ulja

  3. 1 sitno sjeckani luk

  4. 1 češanj češnjaka, nariban

  5. 50 g nasjeckanih slatkih paprika ili 30 g začinjenih nasjeckanih paprika

  6. 3 sitno sjeckana luka

  7. 2 sitno sjeckana luka

  8. 200 g brašna

  9. 2 žličice praška za pecivo

  10. Papar i sol

  11. Voda sobne temperature

Uštipci punjeni bakalarom (accras) – Sastojci:

  1. Isijecite bakalar na komadiće i stavite sa strane.

  2. Zagrijte ulje u iCook tavi i pirjajte luk dok ne postane mekan. Dodajte češnjak, papriku i vlasac. Kuhajte 2 minute, maknite s vatre i pomiješajte s komadićima bakalara.

  3. Pomiješajte brašno i prašak za pecivo u iCook zdjeli za miješanje od nehrđajućeg čelika od 3 litre. Dodajte sol i papar radi okusa.

  4. Dodajte začinjenu ribu u brašno s vodom kako biste dobili gusto tijesto. Dodajte još brašna ili vode kako biste postigli željenu gustoću tijesta. Prije prilagođavanja željene gustoće, testirajte jedan ili dva uštipka.

  5. Dodajte ulje u tavu približno 4 cm visine i zagrijte na srednje jakoj vatri.

  6. Žlicom ubacite tijesto u ulje. Ostavite da se peku dok ne dobiju smeđu boju s jedne strane, a zatim okrenite na drugu stranu.

  7. Ocijedite na papirnatim ručnicima.

  8. Poslužite sa svježom salatom, komadićima sirovog povrća ili s gratin papajom.

© Stockfood

Gratin papaja– Način pripreme:

  1. 2,5 kg zelenih papaja (ili banana)

  2. 4 l vode

  3. 2 žličice pimenta (jamajkanski papar)

  4. 2 češnjaka

  5. 45 g soli

  6. 60 g maslaca

  7. 2 luka

  8. 2 stručka peršina

  9. 2 češnja češnjaka

  10. 520 ml mlijeka

  11. 100 g ribanog sira

Gratin papaja– Način pripreme:

  1. Operite, ogulite i uklonite sjemenke papaje. Izrežite na komadiće.

  2. Zagrijte vodu i dodajte češanj pimenta i sol. Dodajte komadiće papaje i kuhajte 35 minuta.

  3. Ocijedite i bacite vodu. Izmiješajte papaju u iCook Blenderu.

  4. Otopite maslac u iCook većoj tavi za pirjanje. Dodajte luk i peršin i kuhajte dok ne omekša. Dodajte češnjak i promiješajte.

  5. Umiješajte mlijeko, zatim sir i na kraju i dodajte izmiksanu papaju. Temeljito promiješajte. Stavite smjesu u posudu za pećnicu ramekins. Pospite ribanim sirom.

  6. Pecite s otvorenim vratima na 180° C dok ne dobije smeđu boju. Ostavite da se ohladi prije posluživanja.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem