Gazpacho
Recepti
Gazpacho je ukusna i osvježavajuća hladna španjolska juha koja potječe iz Andaluzije. Radi se od sirovog svježeg povrća, a u njoj se osobito uživa tijekom vrućih ljetnih mjeseci.
Gazpacho je ukusna i osvježavajuća hladna španjolska juha koja potječe iz Andaluzije. Radi se od sirovog svježeg povrća, a u njoj se osobito uživa tijekom vrućih ljetnih mjeseci.
Upotrijebljeni proizvodi iz linije iCook:
Komplet od 5 noževa
Posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika, volumena 2 l
Tava za prženje bez prianjanja, promjera 25 cm
Sastojci:
1 kg kruškastih ili grozdastih rajčica, narezanih na četvrtine
1 zelena paprika, krupno nasjeckana
1 mali češanj češnjaka, zdrobljen
200 ml maslinovog ulja
50 ml bijelog octa
sol i papar
Po izboru: 10 g NUTRILITE Biljnog proteina
Po izboru: ciabatta, u kriškama
Po izboru: krastavac, crvene i žute paprike, narezani na kockice
Način pripreme:
Stavite rajčice, zelenu papriku i češnjak u blender i miješajte 5 minuta ili dok se potpuno ne usitne.
Procijedite gazpacho u posudu za miješanje uz pomoć cjedila kako biste uklonili preostale krute komadiće.
Ulijte gazpacho natrag u blender pa mu dodajte ulje, ocat, sol i NUTRILITE Biljni protein po želji. Ponovno promiješajte.
Začinite gazpacho po želji pa dodajte malo vode kako biste ga malo razrijedili ako to želite. Poslužite i uživajte!
Opcionalni prilozi
Prepržite kriške ciabatte na tavi za prženje bez prianjanja i uživajte u svom gazpachu. Za više boje i svježine ukrasite gazpacho krastavcem te crvenom i žutom paprikom narezanim na kockice.
Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.
Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.