Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© StockFood

Gazpacho

Recepti

Gazpacho je ukusna i osvježavajuća hladna španjolska juha koja potječe iz Andaluzije. Radi se od sirovog svježeg povrća, a u njoj se osobito uživa tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Upotrijebljeni proizvodi iz linije iCook:

  1. Komplet od 5 noževa

  2. Posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika, volumena 2 l

  3. Tava za prženje bez prianjanja, promjera 25 cm


Sastojci:

  1. 1 kg kruškastih ili grozdastih rajčica, narezanih na četvrtine

  2. 1 zelena paprika, krupno nasjeckana

  3. 1 mali češanj češnjaka, zdrobljen

  4. 200 ml maslinovog ulja

  5. 50 ml bijelog octa

  6. sol i papar

  7. Po izboru: 10 g NUTRILITE Biljnog proteina

  8. Po izboru: ciabatta, u kriškama

  9. Po izboru: krastavac, crvene i žute paprike, narezani na kockice


Način pripreme:

  1. Stavite rajčice, zelenu papriku i češnjak u blender i miješajte 5 minuta ili dok se potpuno ne usitne.

  2. Procijedite gazpacho u posudu za miješanje uz pomoć cjedila kako biste uklonili preostale krute komadiće.

  3. Ulijte gazpacho natrag u blender pa mu dodajte ulje, ocat, sol i NUTRILITE Biljni protein po želji. Ponovno promiješajte.

  4. Začinite gazpacho po želji pa dodajte malo vode kako biste ga malo razrijedili ako to želite. Poslužite i uživajte!


Opcionalni prilozi

Prepržite kriške ciabatte na tavi za prženje bez prianjanja i uživajte u svom gazpachu. Za više boje i svježine ukrasite gazpacho krastavcem te crvenom i žutom paprikom narezanim na kockice.

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem