Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© Amway

Salata od avokada i jaja

Recepti

Ovaj divni i lagani namaz savršeno je predjelo za piknik na vruć ljetni dan ili uz večernje piće.


Upotrijebljeni proizvodi iz linije iCook:

  1. Komplet od 5 noževa

  2. Komplet posuda za miješanje

  3. Plitki lonac od 1 l


Sastojci:

  1. 2 jaja

  2. 100 g krastavaca, neoguljenih, sjeckanih na kockice

  3. 30 g mladog luka, sjeckanog na tanke trakice

  4. 2 avokada, oguljena, bez koštice

  5. 3 žličice octa od crnog vina

  6. ½ žličice soli

  7. ½ žličice crnog papra

  8. 1 žličica umaka od čilija

  9. 30 g rikule

  10. ½ žličice maslinovog ulja

  11. 8 integralnih krekera


Način pripreme:

  1. Kuhajte jaja 10 minuta u plitkom loncu.

  2. Stavite nasjeckani krastavac i trakice mladoga luka u srednju posudu za miješanje.

  3. Zgnječite avokado u maloj posudi za miješanje. Dodajte 2 žličice octa od crnog vina, sol, crni papar i umak od čilija pa dobro promiješajte. Smjesu s avokadom dodajte krastavcima i mladom luku u srednjoj posudi za miješanje pa promiješajte da se sastojci spoje.

  4. Isperite jaja hladnom vodom. Oljuštite ih, narežite na male komadiće i umiješajte u smjesu s avokadom. Začinite prema želji.

  5. Složite rikulu na pladanj za posluživanje. Poškropite ju s preostalom 1 žličicom octa od crnog vina i 1 žličicom maslinovog ulja pa protresite da se sastojci povežu. Stavite smjesu od jaja i avokada na rikulu pa poslužite na krekerima.

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem