Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Amway

Prutići od granole

Recepti

Orašasti i zasitni, prutići od granole savršeni su i energijom bogati zalogajčići dok ste u pokretu ili tijekom ljetnih piknika.

Upotrijebljeni proizvodi iz linije iCook:

 1. Tava s premazom protiv prianjanja (25 cm)

 2. Komplet posuda za miješanje

 3. Plitki lonac od 2 l

Sastojci:

 1. 160 g pekan oraha, nasjeckanih

 2. 130 g zobenih pahuljica

 3. 80 g maslaca

 4. 175 g meda

 5. 1 žličica cimeta

 6. 50 g kukuruznih pahuljica

 7. 30 g pahuljica od ekspandirane riže

 8. 100 g grožđica

Način pripreme:

 1. Pržite pekan orahe u tavi s premazom protiv prianjanja dok ne puste aromu, pa ih stavite u veliku posudu za miješanje. U istoj tavi pržite zobene pahuljice 1 – 2 minute. Prebacite ih u posudu za miješanje s pekan orasima.

 2. U plitkom loncu od 2 litre lagano zagrijavajte maslac, med i cimet dok se maslac ne otopi. Pomiješajte kako bi se sastojci sjedinili i prebacite smjesu u zdjelu s pekan orasima i zobenim pahuljicama. Dodajte kukuruzne pahuljice, ekspandiranu rižu i grožđice. Za miješanje upotrijebite kuhaču.

 3. Prebacite smjesu na lim za pečenje na koji ste stavili papir za pečenje pa ju lagano pritisnite oblikujući pravokutnik.

 4. Neka se smjesa ohladi na sobnu temperaturu dok se ne stisne, pa ju izrežite u prutiće.

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem