Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Andreas Zitt

Voćni eliksir

Recepti

Nemojte da vas zavodljive boje ove zdjelice za smoothie zavaraju: ona je puna prirodnih sastojaka bogatih vitaminom C, folatima, proteinima, vlaknima, kalijem i još puno toga. Dajte energiju svom tijelu s manje masnoće i više dobrih sastojaka!

iCook proizvodi koji se koriste za pripremu:

 1. Drvena daska za rezanje

 2. Komplet od 5 noževa

Sastojci:

 1. 2 smrznute banane, oguljene i nasjeckane

 2. ½ svježeg i narezanog manga

 3. 125 ml nemasnog grčkog jogurta

 4. 1 žlica (10 g) Nutrilite™ Biljnog proteina

 5. 75 g smrznutih jagoda

 6. 2 svježe jagode, narezane, za posluživanje (po želji)

 7. 2 kriške manga, za posluživanje (po želji)

Metoda pripreme

 1. Stavite smrznute banane, svježi mango, grčki jogurt i protein u prahu u blender i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.

 2. Premjestite polovicu smjese na jednu stranu zdjelice i zatim dodajte smrznute jagode u preostalu smjesu. Miješajte dok smjesa ne postane ružičasta i glatka

 3. Dodajte smjesu od jagoda u zdjelicu u kojoj se nalazi prvobitna smjesa, tako da su jedna pored druge ili ih lagano okrećite vilicom. Po želji na vrh stavite svježe jagode i kriške manga.

 • 240p
 • 360p
 • 480p
 • 720p

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem