Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© iStockphoto

Kalifornijska mješavina s kvinojom

Recepti

Ova ukusna i hranjiva, šarena mješavina vrlo se lako priprema. Dakle, ako nemate vremena, a želite zdrav i brz obrok, nećete se razočarati!

Upotrijebljeni proizvodi iz linije iCook:

  1. Drvena daska za rezanje

  2. Komplet od 5 noževa

  3. Posuda za miješanje od 2 l

Sastojci:

  1. 1 crvena paprika babura, narezana na kriške

  2. 3 žlice maslinovog ulja, odvojeno

  3. 1/4 žlice češnjaka u prahu

  4. 250 g kuhane kvinoje

  5. 150 g konzerviranog kukuruza, ocijeđenog

  6. 40 g crvenog luka, sitno nasjeckanog

  7. 1 srednji avokado, narezan na kriške

  8. 6 – 8 cherry rajčica, prepolovljenih

  9. 5 g korijandra (ili kombinacija vašeg omiljenog začinskog bilja), nasjeckanog

  10. 1/3 žlice soka od limete

  11. Sol i papar prema želji

Priprema:

  1. Zagrijte pećnicu na 220 °C. Ubacite crvenu papriku baburu s 1 žlicom maslinovog ulja, pospite češnjakom u prahu i začinite solju i paprom prema želji. Pecite papriku 15 minuta ili dok ne omekša i malo se prepeče. Stavite na stranu da se ohladi.

  2. U posudu za miješanje dodajte kuhanu kvinoju, slatki kukuruz i nasjeckani crveni luk.

  3. Nakon što se paprika babura malo ohladi, dodajte ju u zdjelu zajedno s avokadom i cherry rajčicama.

  4. Prelijte preostalim maslinovim uljem i sokom od limete pa začinite solju i paprom. Sve to zajedno promiješajte i uživajte!

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem