Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Stockfood

Domaći maslac od badema

Recepti

Ovaj hranjivi namaz koristite na sendvičima, uz zobenu kašu, pri pripremi juha, umaka ili preljeva te kako biste obogatili svoje deserte prekrasnom teksturom i okusom.

Upotrijebljeni proizvodi iz linije iCook:

  1. Tava sa staklenim poklopcem, 28 cm

Sastojci:

  1. 300 g badema (ili drugih orašastih plodova koje volite)

  2. 1 žlica bademovog ulja ili ulja sjemenki grožđa

  3. Arome po izboru: cimet, kardamom, vanilija, kokosov šećer, sirovi kakao itd.

Priprema:

  1. Raširite bademe u jednom sloju po suhoj tavi i prepržite ih na srednjoj vatri često ih miješajući dok ne počnu mirisati i ne poprime zlatnosmeđu boju. Neka se potom malo ohlade.

  2. Prebacite bademe u blender i blendajte ih 1 minutu dok ne dobijete grubo brašno. Ostružite bočne stijenke blendera i ostavite brašno da se hladi 10 minuta.

  3. Potom ga blendajte još 1 minutu da dobijete fino brašno od badema. Ostružite ga i ostavite da se hladi 10 minuta.

  4. Ponavljajte postupak blendanja, struganja i hlađenja još 3 – 5 puta ili dok ne dobijete kremastu pastu od badema. Dok blendate, postupno dodajte ulje.

  5. Dodajte željene arome i još jednom blendajte smjesu kako bi se svi sastojci ravnomjerno rasporedili.

Ovdje preuzmite ovaj recept kao PDF / kao ePub (elektronska publikacija).

Povezani sadržaj

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem